Ελεάνα Κοκκίνη

Ελεάνα Κοκκίνη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος, Αθλητική Ψυχολόγος (MSc)- Mental Performance Coach

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Ελεάνα Κοκκίνη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη ενώ τα δυο, περίπου, τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στα Χανιά Κρήτης. Είμαι πτυχιούχος Ψυχολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση στον κλάδο της Κλινικής/Κοινωνικής Ψυχολογίας.

Συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές επάνω στην Αθλητική Ψυχολογία και Ψυχολογία της Άσκησης στη Φινλανδία (University of Jyväskylä), από όπου κι έλαβα τον τίτλο Master of Sport Sciences-Sport and Exercise Psychology το 2018.

Έχω λάβει πιστοποιήσεις στη Συμβουλευτική από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Πρόληψης ενώ αυτόν τον καιρό παρακολουθώ ένα από τα προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συγκεκριμένα το πρόγραμμα Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία (CBT) από όπου και θα λάβω τη σχετική πιστοποίηση.

Από το 2015 εργάζομαι ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές μου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση της επαγγελματικής μου ταυτότητας. Πλέον, τα ενδιαφέροντά μου εστιάζουν κυρίως σε παιδιά και εφήβους και την εκμάθηση και εξάσκηση των Ψυχολογικών και Πνευματικών τους ικανοτήτων (Psychological and Mental Skills Training).

Είμαι υπάλληλος μεγάλου αθλητικού κέντρου, στα Χανιά, όπου και προωθώ τις καινοτόμες ιδέες του Mental Performance Coaching σε άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, την άσκηση και όχι μόνο. Ακόμα, σε συνεργασία με κέντρο εναλλακτικής εκγύμνασης παρέχω υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, ακολουθώντας την προσέγγιση της Γνωσιακής – Συμπεριφοριστικής Θεραπείας.

Από τον Οκτώβριο του 2018, έχω οργανώσει και εφαρμόζω το project με τίτλο “Εργαστήρι Έκφρασης και Συναισθημάτων” για παιδιά 6 έως 12 ετών το οποίο ως απώτερο σκοπό έχει τη βελτίωση της συμπεριφοράς των παιδιών και την αύξηση της αυτοπεποίθησης τους μέσα από το παιχνίδι, τις δημιουργικές δραστηριότητες και το διάλογο.

Τέλος, παρέχω υπηρεσίες Αθλητικής Ψυχολογίας, δηλαδή ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική για αθλητές, προπονητές και παιδιά, ως εξωτερικός συνεργάτης σε διαφόρους αθλητικούς συλλόγους και ομάδες της περιοχής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Πληροφορίες

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

105 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
Share