Μπες στη παρέα του Your Therapist!

Δημιούργησε μέσα από απλά βήματα το επαγγελματικό σου προφίλ στο Your Therapist και αξιοποίησε τις πιο σύγχρονες μεθόδους ψηφιακής προβολής!

Mέσα από το σύνολο των παροχων που θα δεις αναλυτικά στο επόμενο βήμα, έχεις την δυνατότητα να οργανώσεις το προσωπικό σου επαγγελματικό calendar με βάση τις δικές σου πραγματικές ανάγκες και ελεύθερες ώρες! Μέσα από αυτό οι χρήστες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού μαζί σου 24 ώρες το 24ωρο εύκολα και αξιόπιστα.

Ευελιξία Και Ευκολία Χρήσης

Μέσω της προσωπικής σου επαγγελματικής σελίδας μπορείς να ανεβάσεις το βιογραφικό σου, φωτογραφίες, βίντεο και να ζητήσεις απο τους πελάτες σου, να σε αξιολογήσουν έτσι ώστε να προσελκύεις νέο πελατολόγιο συνεχώς. Παράλληλα μέσω της εύχρηστης λειτουργίας οι πελάτες σου μπορούν να κλείσουν online συνεδρίες/ραντεβού!

Ασφάλεια - Οργάνωση

Κάνοντας την εγγραφή σου μπαίνεις σε μια κοινότητα πιστοποιημένων συνεργατών, όπου ο πελάτης νιώθει την ασφάλεια να επιλέξει τον κατάλληλο για εκείνον επαγγελματία, σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Διαφήμιση & Digital Marketing

Το Your Therapist χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνικές marketing που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το πελατολόγιο και τα έσοδα σου. Μέσα από τα πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας, η ομάδα του Your Therapist έχει ξεχωρίσει και επενδύει στα Social Media και την προβολή στις πρώτες θέσεις, στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Tι κάνουμε για τους συνεργάτες μας!

Google ads
Χρησιμοποιούμε όλες τις μορφές διαφημίσεων που διαθέτει η Google! Μέσα στο 2021 καταφέραμε να πετύχουμε πάνω από 330.000 impressions (προβολές διαφημίσεων) σε αναζητήσεις χρηστών γύρω από το wellbeing!
Social Media
Υλοποιούμε σε καθημερινή βάση την social media στρατηγική μας που βασίζεται στη προβολή- αφιερώματα των συνεργατών μας, χορηγούμενα post που προβάλουν τα άρθρα των συνεργατών μας αλλά και μεμονομένες θεματικές καμπάνιες! Με ιδιαίτερη χαρά το 2021 καταφέραμε πάνω από 5.000.000 impressions (προβολές posts & διαφημίσεων) στo Facebook και και στο Instagram
SEO Optimization
Φροντίζουμε καθημερινά να τηρούμε σε όλες τις σελίδες των συνεργατών μας αλλά και στις σελίδες των άρθρων όλους τους κανόνες που ορίζει η Google με στόχο να πετυχαίνουμε όσο το δυνατόν υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης!
Ασφάλεια δεδομένων
Θέλουμε το περιεχόμενο που φιλοξενούμε στη πλατφόρμα μας, να είναι ασφαλές! Για αυτό το λόγο επενδύουμε σε τεχνολογίες cloud hosting με dedicated hosting servers στην Ολλανδία έχοντας στόχο την ασφαλή αποθήκευση του περιεχομένου του Your Therapist!
Previous
Next