Μπες στη παρέα του Your Therapist!

Δημιούργησε μέσα από απλά βήματα το επαγγελματικό σου προφίλ στο Your Therapist και αξιοποίησε τις πιο σύγχρονες μεθόδους ψηφιακής προβολής!

Mέσα από το σύνολο των παροχων που θα δεις αναλυτικά στο επόμενο βήμα, έχεις την δυνατότητα να οργανώσεις το προσωπικό σου επαγγελματικό calendar με βάση τις δικές σου πραγματικές ανάγκες και ελεύθερες ώρες! Μέσα από αυτό οι χρήστες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού μαζί σου 24 ώρες το 24ωρο εύκολα και αξιόπιστα.

Ευελιξία Και Ευκολία Χρήσης

Μέσω της προσωπικής σου επαγγελματικής σελίδας μπορείς να ανεβάσεις το βιογραφικό σου, φωτογραφίες, βίντεο και να ζητήσεις απο τους πελάτες σου, να σε αξιολογήσουν έτσι ώστε να προσελκύεις νέο πελατολόγιο συνεχώς. Παράλληλα μέσω της εύχρηστης λειτουργίας οι πελάτες σου μπορούν να κλείσουν online συνεδρίες/ραντεβού!

Ασφάλεια - Οργάνωση

Κάνοντας την εγγραφή σου μπαίνεις σε μια κοινότητα πιστοποιημένων συνεργατών, όπου ο πελάτης νιώθει την ασφάλεια να επιλέξει τον κατάλληλο για εκείνον επαγγελματία, σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Διαφήμιση & Digital Marketing

Το Your Therapist χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνικές marketing που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το πελατολόγιο και τα έσοδα σου. Μέσα από τα πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας, η ομάδα του Your Therapist έχει ξεχωρίσει και επενδύει στα Social Media και την προβολή στις πρώτες θέσεις, στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Tι κάνουμε για τους συνεργάτες μας!

Google ads
Χρησιμοποιούμε όλες τις μορφές διαφημίσεων που διαθέτει η Google! Μέσα στο 2021 καταφέραμε να πετύχουμε πάνω από 330.000 impressions (προβολές διαφημίσεων) σε αναζητήσεις χρηστών γύρω από το wellbeing!
Social Media
Υλοποιούμε σε καθημερινή βάση την social media στρατηγική μας που βασίζεται στη προβολή- αφιερώματα των συνεργατών μας, χορηγούμενα post που προβάλουν τα άρθρα των συνεργατών μας αλλά και μεμονομένες θεματικές καμπάνιες! Με ιδιαίτερη χαρά το 2021 καταφέραμε πάνω από 5.000.000 impressions (προβολές posts & διαφημίσεων) στo Facebook και και στο Instagram
SEO Optimization
Φροντίζουμε καθημερινά να τηρούμε σε όλες τις σελίδες των συνεργατών μας αλλά και στις σελίδες των άρθρων όλους τους κανόνες που ορίζει η Google με στόχο να πετυχαίνουμε όσο το δυνατόν υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης!
Previous
Next

Google & Your Therapist

Η πλατφόρμα online ραντεβού του Your Therapist έχει πιστοποιηθεί από την Google δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον συνεργάτη επιθυμεί να πραγματοποιήσει διασύνδεση με το GMAIL του/της. 

Γιατί;

Με αυτό το τρόπο οι συνεργάτες μας έχουν πάντα τον έλεγχο στα ραντεβού του, χωρις διπλοκρατήσεις και ανεπιθύμητες ακυρώσεις.  Διατηρούν ένα μοναδικό calendar για να χειρίζονται τα ραντεβού τους και το ωράριο τους είναι πάντα Updated! 

Πως;

Μέσω της τεχνικής διασύνδεσης με την Google, κάθε φορά που πραγματοποιείται δημιουργία ραντεβού μέσω του Gmail calendar του συνεργάτη μας δημιουργείται αυτόματα, σχετική ενημέρωση του Your Therapist Calendar του σε πραγματικό χρόνο ώστε η συγκεκριμένη χρονική περίοδος να φαίνεται ώς ‘κατειλημένη’ – Booked.

Zoom & Your Therapist

Η πλατφόρμα online ραντεβού του Your Therapist έχει πραγματοποιήσει διασύνδεση με το διασημότερο λογισμικό βιντεοτηλεφωνίας! Οι συνεργάτες μας μπορούν να κάνουν χρήση της διασύνδεσης με το Zoom και να κερδίσουν σε χρόνο!  

Γιατί;

Με την χρήση του Zoom, οι συνεργάτες μας δέχονται αυτόματοποιημένο email με ενσωματωμένο ένα μοναδικό Link μόλις δεχτούν εξ’ αποστάσεως Online Ραντεβού! Με αυτό το τρόπο ο θεραπευόμενος και ο συνεργάτης, ενημερώνονται αυτόματα σχετικά με τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί η συνεδρία τους, χώρις να χρειάζεται να κάνουν οι ίδιοι δημιουργία online ραντεβού μέσω άλλης πλατφόρμας!

Πως;

Μέσω της τεχνικής διασύνδεσης με την Zoom, με κάθε εξ’αποστάσεως ραντεβού η online πλατφόρμα του Your Therapist ‘επικοινωνεί’  μέσω API με το Zoom και σε πραγματικό χρόνο δημιουργείται ένα μοναδικό link που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τα δύο μέρη και μόνο για μια φορά και πάντα με την προστασία των προσωπικών δεδομένων που προσφέρει η Zoom! 

Twilio & Your Therapist

Η πλατφόρμα online ραντεβού του Your Therapist έχει πραγματοποιήσει διασύνδεση με την  Αμερικανική εταιρείας λήψης και αποστολής τηλεφωνικών κλήσεων και SMS! Με αυτό το τρόπο οι συνεργάτες μας ενημερώνονται άμεσα και με SMS για οποιαδήποτε online ραντεβού αλλά και την εξέλιξή του!

Γιατί;

Στο Your Therapist δίνουμε μεγάλο βάρος στην επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών μας και των χρηστών του Your Therapist-θεραπευόμενων. Για αυτό το λόγο εκτός από τις ενημερώσεις μέσω email,  παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τις ενημερώσεις μέσω SMS κάθε φορά που πραγματοποιείται κάποια αλλαγή στο status του ραντεβού (Αλλαγή ώρας, ακύρωση, έγκριση κτλ)

Πως;

Μέσω της τεχνικής διασύνδεσης με την Twilio, σε κάθε ραντεβού η online πλατφόρμα του Your Therapist ‘επικοινωνεί’  με τo Twilio μέσω API και σε πραγματικό χρόνο αποστέλλεται ενημερωτικό SMS με τις σχετικές οδηγίες για την ολολήρωση των ραντεβού! 

Stripe & Your Therapist

Η πλατφόρμα online ραντεβού του Your Therapist έχει πραγματοποιήσει διασύνδεση με την Stripe! 

Η Stripe είναι μία διεθνής πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών που τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί και στην Ευρώπη με μεγάλη επιτυχία. Στοχεύει στην βελτιστοποίηση και την προστασία της διαδικασίας ψηφιακής εξόδου από ένα online κατάστημα ή μία εφαρμογή. Έτσι, ενσωματώσαμε στη πλατφόρμα του Your Therapist  την φόρμα πληρωμής της Stripe προσφέροντας τις συνεργασίες που έχει με όλες τις Ελληνικές Τράπεζες. 

Μέσω αυτής της συνεργα΄σίας, το Your Therapist δέχεται τους διασημότερους τύπους onilne πληρωμών. Οι πιστωτικές κάρτες MasterCard, Visa, American Express Discover, είναι μερικές από τους διαφορετικούς τύπους πληρωμής που δεχόμαστε.

A2 Hosting & Your Therapist

Θέλουμε το περιεχόμενο που φιλοξενούμε στη πλατφόρμα μας, να είναι ασφαλές! Για αυτό το λόγο επενδύουμε σε τεχνολογίες cloud hosting με dedicated hosting servers στην Ολλανδία έχοντας στόχο την ασφαλή αποθήκευση του περιεχομένου του Your Therapist!