Μπες στη παρέα του Your Therapist!

Δημιούργησε μέσα από απλά βήματα το επαγγελματικό σου προφίλ στο Your Therapist και αξιοποίησε τις πιο σύγχρονες μεθόδους ψηφιακής προβολής!

Mέσα από το σύνολο των παροχων που θα δεις αναλυτικά στο επόμενο βήμα, έχεις την δυνατότητα να οργανώσεις το προσωπικό σου επαγγελματικό calendar με βάση τις δικές σου πραγματικές ανάγκες και ελεύθερες ώρες! Μέσα από αυτό οι χρήστες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού μαζί σου 24 ώρες το 24ωρο εύκολα και αξιόπιστα.

Ευελιξία Και Ευκολία Χρήσης

Μέσω της προσωπικής σου επαγγελματικής σελίδας μπορείς να ανεβάσεις το βιογραφικό σου, φωτογραφίες, βίντεο και να ζητήσεις απο τους πελάτες σου, να σε αξιολογήσουν έτσι ώστε να προσελκύεις νέο πελατολόγιο συνεχώς. Παράλληλα μέσω της εύχρηστης λειτουργίας οι πελάτες σου μπορούν να κλείσουν online συνεδρίες/ραντεβού!

Ασφάλεια - Οργάνωση

Κάνοντας την εγγραφή σου μπαίνεις σε μια κοινότητα πιστοποιημένων συνεργατών, όπου ο πελάτης νιώθει την ασφάλεια να επιλέξει τον κατάλληλο για εκείνον επαγγελματία, σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Διαφήμιση & Digital Marketing

Το Your Therapist χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνικές marketing που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το πελατολόγιο και τα έσοδα σου. Μέσα από τα πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας, η ομάδα του Your Therapist έχει ξεχωρίσει και επενδύει στα Social Media και την προβολή στις πρώτες θέσεις, στη μηχανή αναζήτησης της Google.