Συχνές ερωτήσεις

Μια δωρεάν υπηρεσία που δινει την δυνατότητα στους χρήστες της, να βρουν τον κατάλληλο για εκείνους ειδικό-θεραπευτή ενώ ταυτόχρονα μπορούν να κλείσουν online ραντεβού γρήγορα και εύκολα.

Η αναζήτηση θεραπευτή γίνεται με κριτήριο την ειδίκευση την τοποθεσία και το φύλο.

Απλά και γρήγορα!

Πλοηγήσου στις κατηγορίες του Your therapist, επέλεξε τον ιδανικό ειδικό-θεραπευτή και κλείσε ραντεβού την ημέρα/ώρα που θέλεις με βάση το πρόγραμμα του θεραπευτή που προβάλλεται σε πραγματικό χρόνο.

Στην προσωπική σελίδα του εκάστοτε θεραπευτή μπορείτε να βρείτε βίντεο, καθώς επίσης και πληροφορίες, όπως εξειδίκευση, ασφαλιστικοί φορείς, βιογραφικό, σπουδές, δημοσιεύσεις, διακρίσεις, μέλος συλλόγων κ.α

Αρχικά πρέπει να γίνετε μέλη του Your Therapist ολοκληρώνοντας την διαδικασία εγγραφής σας. Η εγγραφή είναι δωρεάν και ο χρήστης δεν επιβαρύνεται με καμία απολύτως χρέωση. Με το που κλειστεί το ραντεβού σας, θα σας έρθει ενα αυτοματοποιημένο mail επιβεβαίωσης.

Σε περίπτωση ακύρωσης ραντεβού θα πρέπει να ειδοποιήσετε το λιγότερο 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα είτε μεσω mail είτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Your Therapist.

Στο Your Therapist θεωρούμε πιστοποιημένους συνεργάτες όσους έχουν αποδεδειγμένη επαγγελματική ιδιότητα.

Δείτε στα Your Therapist 'How to' Videos πως μπορείτε να επεξεργαστείτε την επαγγελματική σας σελίδα (αλλαγή φωτογραφιών, αλλαγή τιμής συνεδρίας ή διεύθυνσης, αλλαγή βιογραφικού, δήλωση προσωπικού ωραρίου ωραρίου κ.α.)