Παπαδάκη Δήμητρα

Παπαδάκη Δήμητρα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος - Συστημική / Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Παπαδάκη Δήμητρα και είμαι ψυχολόγος, απόφοιτη από το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολουθώ το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική» του Πανεπιστημίου και ταυτόχρονα παρακολουθώ το 4ετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στο Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων). Παράλληλα με την πρακτική μου άσκηση και την εργασία μου στο χώρο της ψυχικής υγείας, αναλαμβάνω ατομικές συνεδρίες εφήβων, ενηλίκων και γονέων είτε διά ζώσης είτε εξ΄αποστάσεως.
Κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μου παρέχεται εποπτεία με σκοπό την προσφορά της υψηλότερης ποιότητας παρεμβάσεων.

Εργασιακή εμπειρία:

Ψυχολόγος στην υπηρεσία προγράμματων υποστήριξης ασθενών PCC Hellas.

Μέλος της ομάδας ψυχολόγων και ψυχοθεραπευτών Myhappyself που παρέχει θεραπευτική και συμβουλευτική υποστήριξη σε εφήβους και ενήλικες, που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές δυσκολίες όπως άγχος, κατάθλιψη και κρίσεις πανικού, συμμετοχή σε workshops και συγγραφή άρθρων ψυχολογικού και ψυχοθεραπευτικού περιεχομένου.

Ψυχολόγος στο Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιού και Εφήβου στο νοσοκομείο “Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ”.

Ειδικευόμενη ψυχολόγος στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Εφήβων και Ενηλίκων “MΑΡΓΑΡΙΤΑ”.

Παρακολούθηση συνεδριών και ανάλυση περιστατικών ατομικής και ομαδικής συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας υπό την εποπτεία έμπειρων θεραπευτών συστημικής προσέγγισης.

Παρακολούθηση συμβουλευτικής ομάδας γονέων υπό την εποπτεία έμπειρων θεραπευτών συστημικής προσέγγισης.

Συμμετοχή σε έρευνα που διεξήχθη από το ερευνητικό κέντρο του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, σχετική με τα άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα.

Ψυχοεκπαιδευτική απασχόληση και σχολική προετοιμασία παιδιών με ΔΕΠ-Υ και μαθησιακές δυσκολίες.

Μετεκπαιδεύτικά σεμινάρια:

Παρακολούθηση σεμιναρίων Γνωσιακής – Συμπεριφοριστικής θεραπείας για θέματα που αφορούν τη διαχείριση κρίσεων και άγχους.

Παρακολούθηση σεμιναρίων αναπτυξιακής ψυχολογίας παιδιών και εφήβων.

Παρακολούθηση διεπιστημονικών συνεδρίων και συμμετοχή σε workshops για παιδιά με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

BLOG POSTS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

1799 Views
1 Rating
0 Favorite
1 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ