Βάσω Ασκητοπούλου

Βάσω Ασκητοπούλου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος | Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια | Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Average Reviews

Βιογραφικό

H Βάσω Ασκητοπούλου είναι Ψυχολόγος (Πανεπιστήμιο Κρήτης: 1993) με ειδίκευση στην Οικογενειακή - Συστημική Θεραπεία (μετά από τετραετή εκπαίδευση σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προ-διαγραφές: 1999) και στη Θεραπεία της Οικογένειας στην Τοξικοεξάρτηση (διετής φοίτηση: 2007).

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχιατρική (Ιατρική Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: 2000) και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (ΕΑΠ: 2008).

Έχει παρακολουθήσει ετήσια μεταπτυχιακή επιμόρφωση στην «Διοίκηση και Κοινωνικός Σχεδιασμός στην Αντιμετώπιση της Τοξικοεξάρτησης» (Τομέας Κοινωνιολογίας της Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας: 2005) και στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (ΕΑΠ: 2016).

Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών (ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης: 1995).

Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά από το 2000 με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες, διατηρώντας ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Ασχολείται με την πρόληψη της τοξικοεξάρτησης και τα τελευταία 24 χρόνια είναι Διευθύντρια του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ανατολικής Θεσσαλονίκης «ΕΛΠΙΔΑ».

Δραστηριοποιείται στον τομέα της Δια Βίου Εκπαίδευσης Ενηλίκων διδάσκοντας στο πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης από το 2003.

Είναι επικεφαλής της Ομάδας Σχεδιασμού των προγραμμάτων της ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΝΕΛΙΞΗΣ, μιας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης που δραστηριοποιείται στους τομείς της Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής.

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

- Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων και Εφήβων
- Συμβουλευτική Ζεύγους
- Εξαρτήσεις
- Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας
- Προετοιμασία υποψηφίων για τις Στρατιωτικές σχολές στα Ψυχομετρικά Τεστ
- Χορήγηση και αξιολόγηση Τεστ Προσωπικότητας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

35,00 €
60,00 €

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

1152 Views
0 Rating
1 Favorite
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ