Σοφία Σιδηροπούλου

Σοφία Σιδηροπούλου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Κλινική Ψυχολόγος

Average Reviews

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στις Σέρρες το 1988, ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη οπου και διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο ως ψυχολόγος.
Σπούδασα ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ολοκλήρωσα επιτυχώς τις μεταπτυχιακές σπουδές Παιδοψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. (Master of Science Children and Young People Mental Health and Psychological Practice, The University of Edinburgh, United Kingdom).
Κατά την παραμονή μου στο Εδιμβούργο εργάστηκα εθελοντικά σε δομές στήριξης μονογονεϊκών οικογενειών αντιμετωπίζοντας συστημικά κάθε οικογένεια. Επίσης, στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης εργάστηκα στην Νευρολογική Κλινική και το ιατρείο πόνου του ΑΧΕΠΑ.
Μέχρι και το 2016 παρακολουθούσα πολλά σεμινάρια αναγνωρίζοντας τη ανάγκη μου ως νεαρή ψυχολόγος για μια δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση. Το 2017 ήρθε στον κόσμο η κόρη μου, οπότε και κλήθηκα όχι μόνο να κάνω πράξη όλα όσα είχα διδαχθεί αλλά και να αναθεωρήσω και να εξειδικευτώ ακόμη παραπάνω.
Έχω εκπαιδευτεί στην Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία αλλά χρησιμοποιώ τεχνικές και θεωρητικά μοντέλα από διάφορες άλλες προσεγγίσεις, έχοντας σαν στόχο την ολιστική προσέγγιση του κάθε θεραπευομενου.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ