Σοφία Δαλάκα

Σοφία Δαλάκα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος, M.Sc. - Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια - Ειδική Παιδαγωγός

Average Reviews

Βιογραφικό

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονία, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών (M.Sc.) στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και εκπαιδευμένη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια από την Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΓΣΨ) (πιστοποιημένη από την EABCT).

Από το 2011 εργάζομαι ως ψυχολόγος στην Ελληνική Αστυνομία, προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας. Συνεργάζομαι με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων ως πραγματογνώμονας.
Επιπρόσθετα συμμετέχω σε επιτροπές ελέγχου καταλληλότητας οπλοφορίας αστυνομικών και σε επιτροπές επιλογής προσωπικού για την Ελληνική Αστυνομία.

Από το 2021 διατηρώ ιδιωτικό γραφείο ως ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη και προσφέρω υπηρεσίες συμβουλευτικής και Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας σε ενήλικες και εφήβους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

858 Views
0 Rating
1 Favorite
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ