Παναγιώτης Νούνης

Παναγιώτης Νούνης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σύμβουλος Ψυχικής & Πνευματικής Υγείας - Life Coach

Average Reviews

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Νούνης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1981 και μεγάλωσε στην Θάσο και στην Κύπρο.

Το 2016 εισάγεται για 2ο πτυχίο στο Πανεπιστήμιον Κύπρου στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας, με σπουδές στην Φιλοσοφία και με ειδική κατεύθυνση ή ειδίκευση σε Δευτερεύον Πρόγραμμα Πτυχίου (MINOR) στο Τμήμα Ψυχολογίας.

Το 2019 έλαβε απο την Αρχή Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΑνΑΔ) και του Υπουργείου Εργασίας, Προνοίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου ειδική εκπαίδευση για το επάγγελμα του κατ΄ οίκον Φροντιστού Ψυχικής Υγείας για παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών φροντίδας για ειδικές ομάδες φροντιζομένων (π.χ. για άτομα με άνοια, νευροεκφυλιστικές παθήσεις, ενήλικα και ανήλικα ΑμεΑ, άτομα με προβλήματα συμπεριφοράς και ψυχικές παθήσεις, κατάθλιψη, σχιζοφρένεια, τρόπος φύλαξης και χορήγησης φαρμάκων, δυσλειτουργικές οικογένειες, ηλικιωμένοι, ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας/φροντίδας, επίλυση προβλημάτων/συγκρούσεων και ιδιαιτερότητες στην επικοινωνία με ειδικούς πληθυσμούς κ.λπ.). Ο Αριθμός Μητρώου του επίσημου Πιστοποιητικού της ΑνΑΔ «Φροντιστή Ψυχικής Υγείας» είναι 1121Δ-272851-8.

Το 2020 έλαβε ειδικήν εκπαίδευση απο την «N.S ACADEMY» ως «Life Coach» (=Προπονητού Ζωής-Συμβούλου Ψυχικής Υγείας) με Αριθμό Μητρώου πιστοποιητικού Νο 77J8B6U0.
Την ίδια χρονιά (2020) έλαβε από την ίδια Ακαδημία εκπαίδευση για το λειτούργημα του ειδικού της «Παιδικής Ψυχολογίας» ή της «Παιδοψυχολογίας» («Child Psychology») με Aριθμό Mητρώου πιστοποιητικού No ZUZ9LZH3 καθώς και το πιστοποιητικό Ψυχολογίας («Psychology Certification») με Αριθμό Μητρώου πιστοποιητικού Νο 8JMYQXZ.

Απο το 2012 είναι Απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), καθότι σπούδασε Κοινωνική Θεολογία και Θρησκειολογία.

Απο το 2008 μέχρι μέχρι το 2012 παράλληλα με τις θεολογικές/θρησκειολογικές σπουδές του δούλεψε στις Βρεττανικές Βάσεις της Κύπρου ως Lifeguard (Ναυαγοσώστης), σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες του προσωπικά και διαδικτυακά ως ειδικός Σύμβουλος Ψυχικής και Πνευματικής Υγείας - Life Coach (Προπονητής Ζωής), συνδυάζοντας τις εγκύκλιες σπουδές του (στην Θεολογία, στην Φιλοσοφία και στην Ψυχολογία) και τις πολύ-διάστατες εμπειρικές γνώσεις του από την εφηβική ζωή του σε Κοινόβιο, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ανθρώπων σε ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο.

Έζησε στην Κύπρο, στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Κατά την περίοδο της εφηβείας του σχεδόν απο 14-18 ετών μέχρι να ολοκληρώσει το Λύκειο και να υπηρετήσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις εγκατέλειψε την οικογένειά του και έζησε σε Μοναστήρι.
Μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις έχει αρραβωνιαστεί και νυμφευθεί το 2000 με την Χριστίνα Χριστοφόρου, με την οποία απέκτησαν μια θυγατέρα την Άντρεα.

Από έκτοτε που θυμάται τον εαυτόν του, από την ηλικία των 5 ετών, είναι: ολιστικός μελετητής των επιστημών, δαιμόνιος ερευνητής των αρχαίων κειμένων, ιδιαζόντως Λογικός στοχαστής αλλά και ισόβιος ιερο-σπουδαστής στο Μυστήριον του Έρωτα και του Θανάτου.

BLOG POSTS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ