Ουρανία Γραμμένου

Ουρανία Γραμμένου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας MSc. Person Centred Counselling and Psychotherapy

Average Reviews

Βιογραφικό

Ο χώρος των ανθρωπιστικών επιστημών αποτελούσε πάντοτε για εμένα πηγή έμπνευσης αφενός μεν για την καθημερινότητά μου αφετέρου δε για την επαφή με τον ίδιο μου τον εαυτό. Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην Αισθητική και Κοσμητολογία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και έχοντας εξασκήσει το επάγγελμα για αρκετά χρόνια, θέλησα να αλλάξω επαγγελματικό κλάδο.
Για το λόγο αυτό, εκπαιδεύτηκα και πιστοποιήθηκα αρχικά ως Coach από τον διεθνή φορέα AC λαμβάνοντας την ανάλογη κατάρτιση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Δεν θα μπορούσα ωστόσο να μην αναφερθώ στο γεγονός πως μέχρι να ξεκινήσω να γνωρίζω τον κόσμο των ανθρωπιστικών επιστημών, είχα διεισδύσει στον κόσμο των επιχειρήσεων ως εργαζόμενη. Τότε κατανόησα για πρώτη φορά τι θα πει βιωματική εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, έχω αποκομίσει δεκαπενταετή εμπειρία στην διαχείριση και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από την ενεργή έως σήμερα συμμετοχή μου στον τομέα των επιχειρήσεων.
Η διάθεσή μου ωστόσο για προσφορά με οδήγησε στο να διευρύνω το γνωστικό μου πεδίο εμβαθύνοντας περισσότερο στον «άνθρωπο». Μέσα από την εκπαίδευσή μου έως σήμερα στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία μου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάζομαι ως Σύμβουλος ψυχικής υγείας και Εκπαιδευόμενη Ψυχοθεραπεύτρια.
Εργάζομαι στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης τόσο ως θεραπεύτρια, συντονίστρια, διευκολύντρια εκπαιδευτικών και θεραπευτικών ομάδων ενηλίκων, όσο και ως σύμβουλος σε ατομικό επίπεδο. Συμμετέχω ενεργά μέσω του εθελοντισμού στην πρόληψη και προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας.
Η συνεχής ενημέρωσή μου στα τρέχοντα ζητήματα της Ψυχικής υγείας όπως και η συμμετοχή μου σε σεμινάρια και ημερίδες του κλάδου, με καθιστούν μια ευσυνείδητη και υπεύθυνη παρουσία στο χώρο της Συμβουλευτικής και της Ψυχοθεραπείας.
Παρέχω τις υπηρεσίες μου τόσο ιδιωτικά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας όσο και στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης ως Εκπαιδευόμενη Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEOS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

40,00 €
60,00 €

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

262 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share