Νικηφόρος Γρ. Κοσσυβάκης

Νικηφόρος Γρ. Κοσσυβάκης

Κλινικός Ψυχολόγος

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νικηφόρος Κοσσυβάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και φοίτησε ως μαθητής του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Εν έτει 2007, ξεκίνησε τις σπουδές του στο Middlesex University του Λονδίνου, αποκτώντας πτυχίο (BA) στην Κοινωνιολογία και την Εγκληματολογία.

Έχοντας αποκτήσει το πρώτο αυτό πτυχίο, συνέχισε τις σπουδές του, ξεκινώντας τον Οκτώβριο του 2011 να φοιτά για δεύτερη φορά στο πανεπιστημίου Derby της Αγγλίας, από το οποίο τελειώνοντας, απέκτησε το πτυχίο του (BSc) στον τομέα της εφαρμοσμένης Ψυχολογίας (BSc (HONS) Αpplied Psychology).

Στη συνέχεια, εργάστηκε σε ιδιωτικό γραφείο για δύο έτη ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, παρακολουθώντας παράλληλα ανελλιπώς θεωρητικά και βιωματικά σεμινάρια σχετικά με την εν λόγω ειδίκευση, αποκτώντας σημαντική και χρήσιμη εμπειρία στον τομέα της Ψυχολογίας.

Ύστερα από το τέλος των δύο αυτών ετών (2014-2016), ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο University of East London της Αγγλίας, απ’ όπου και απέκτησε το πτυχίο ειδικεύσεως του στην Κλινική & Κοινοτική Ψυχολογία (MSc Clinical & Community Psychology).

Το έτος 2017, έχοντας ολοκληρώσει το κομμάτι των πολυετών σπουδών του, ο Ν. Κοσσυβάκης εργάστηκε ως κλινικός ψυχολόγος στη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΨΥΧΑΡΓΩΣ», του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου, στα πλαίσια κλινικής ασκήσεως.

Επί του παρόντος, ο Νικηφόρος Κοσσυβάκης εργάζεται ως κλινικός ψυχολόγος, διατηρώντας το ιδιωτικό του γραφείο στη περιοχή των Βριλησσίων, προάστειο του βορείου τομέα των Αθηνών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ