Μελισσόπουλος Χρήστος

Μελισσόπουλος Χρήστος ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος- Life coach

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χρήστος Μελισσόπουλος ξεκίνησε τις βασικές σπουδές του στην Ψυχολογία στο ΕΚΠΑ το 2007 και αποφοίτησε το 2011 κατοχυρώνοντας την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου απο την Περιφέρεια Αττικής ΑΠ/7184.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με την συμβουλευτική και απο το 2014 είναι υπεύθυνος των συμβουλευτικών υπηρεσιών του εκπαιδευτικού ομίλου Διακρότημα. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει ψυχολογικά γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, ενώ πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ομιλίες με θέματα όπως: διαχείριση άγχους, εθισμός στο διαδίκτυο κ.α.

Παράλληλα απο το 2015 εως σήμερα παρέχει ψυχολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες κατ’οίκον σε συνεργασία με ψυχίατρο, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Ενδεικτικά θέματα που έχει αντιμετωπίσει: Άγχος, κατάθλιψη, φοβίες, οικογενειακές σχέσεις, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, χαμηλή αυτοπεποίθηση κ.α.

Το 2016-2017 συμμετείχε στην οχτάμηνη εξειδικευμένη επιμόρφωση του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε πιστοποίηση ως Life coach (Diploma in Coaching – AC Accredited).
Το 2017 έλαβε μέρος σε διαδικτυακή εκπαίδευση Life coaching απο τον συγγραφέα- Life coach Tony Robbins (Certificate in Life coach training).
To 2019 έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικής αγωγής του ΕΚΠΑ στην προσπάθεια του να αποκτήσει της κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να επεκτείνει τις ψυχολογικές-συμβουλευτικές υπηρεσίες και σε αυτό το κομμάτι του πληθυσμού.

Παρέχει τις υπηρεσίες του online και κατ’οίκον.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

1093 Views
1 Rating
1 Favorite
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ