Μαρίνα Σταυρινού

Μαρίνα Σταυρινού

Κλινική Ψυχολόγος, MSc/ Νευροψυχολόγος, MSc

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αποφοίτησε από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το 2013 μεταξύ των πρώτων 60 του Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κεντ στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου κατέκτησε το Μεταπτυχιακό της στη Νευροψυχολογία το 2014. Το 2018, κατέκτησε το Μεταπτυχιακό στη Κλινική Ψυχολογία από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η Μαρίνα Σταυρινού είναι εγγεγραμμένο μέλος στο Μητρώο Κλινικών Ψυχολόγων Κύπρο από τον Ιούνιο του 2018 με αριθμό μητρώου 528. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής της άσκησης, έχει εργαστεί σε διάφορες υπηρεσίες ψυχικής υγείας όπως στο Συμβουλευτικό Κέντρο του Cyprus College στη Λεμεσό για τους φοιτητές του Κέντρου, σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, και σε κέντρο στήριξης οικογένειας και νέων. Η πρακτική της άσκηση περιλάμβανε κλινικές αξιολογήσεις, ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική. Επίσης, πραγματοποιούσε εργαστήρια σε παιδία στα σχολεία και διαλέξεις σε δασκάλους.

Εργάστηκε ως Κλινική Ψυχολόγος στο Μεταθεραπευτικό Κέντρο για επιζώντες καρκίνου που ολοκλήρωσαν τις θεραπείες τους παρέχοντας ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση και ενδυνάμωση. Επίσης, εργάστηκε ως λειτουργός στη γραμμή στήριξης για το ασφαλές διαδίκτυο.

Επίσης, ασχολείται ενεργά με άτομα στο φάσμα του Αυτισμού.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map