Μαρία Νικολακάκου, M.Sc.A.

Μαρία Νικολακάκου, M.Sc.A.

Holistic Life & Health Coach, Εναλλακτική Θεραπεύτρια, Διατροφολόγος

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H Μαρία Νικολακάκου είναι γεννημένη στην Αθήνα. Οι προπτυχιακές της σπουδές πραγματοποιήθηκαν στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης πάνω στη Διατροφή και Διαιτολογία, τις οποίες ολοκλήρωσε το 2014. Στην πορεία, μετακόμισε στον Καναδά για να πραγματοποιήσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές πάνω στην Διατροφή του Ανθρώπου στο McGill University.

Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές της σπουδές, εκπαιδεύτηκε στο Usui Reiki, στην τεχνική ThetaHealing και έλαβε πιστοποίηση Life Coach. Χρησιμοποιεί τη μέθοδο της διαισθητικής διατροφής, mindset coaching και ενεργειακών θεραπειών. Η προσέγγισή της είναι ολιστική, πελατοκεντρική και ο σκοπός της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους που θα επιλέξουν να συνεργαστούν μαζί της σε όλες τις πτυχές της υγείας τους: σωματική, συναισθηματικη, νοητική και πνευματική. Βοηθάει ευαίσθητους, συνειδητούς ανθρώπους να αγαπήσουν το σώμα τους, να ακούνε τις ανάγκες τους και να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή ζωή για εκείνους!

Αυτό το διάστημα μένω στον Καναδά και οι συνεδρίες μας θα είναι διαδικτυακές. Παρόλα αυτά, βρίσκομαι και στην Ελλάδα ανά περιόδους, οπότε είναι δυνατά και τα ραντεβού δια ζώσης.

Χαρά μου να σας υποστηρίξω!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

217 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ