Μαρία Χατζηαγγελίδη

Μαρία Χατζηαγγελίδη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Personal Development Coach & Business Coach for Small Companies

Average Reviews

Βιογραφικό

Η Μαρία Χατζηαγγελίδη είναι διαπιστευμένη(ACC) Personal Development & Business Cοach for Small Companies από τον Παγκόσμιο Οργανισμό International Coaching Federation. (ICF).
Έχει εκπαιδευτεί και κατέχει, Diploma in Team & Leadership Coaching από την Positivity Coaching Intelligence.

Έχει παρακολουθήσει προγράμματα εξειδίκευσης και πιστοποίησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που αναφέρονται, στο Coaching Leadership, στην Συναισθηματική Νοημοσύνη και Διοίκηση, στην Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά, στο Human Resources Development, στην Διοίκηση Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Στα πλαίσια της συνεχόμενης εκπαίδευσης, από το 2020 παρακολουθεί το πρόγραμμα Θετικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας, σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι Πατρών και είναι κάτοχος Msc στη Λογιστική &Χρηματοοικονομική από Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. Είναι Αντιπρόεδρος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών.
Είναι μέλος του International Coaching Federation Global, και του Hellenic Coaching Association.

Εργάζεται ως life coach, και ως εκπαιδεύτρια-παρατηρήτρια στο Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα " Coaching Δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη" της HRE.

Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά, σε συνεργασία με τον ICF Greece, τον HCA/EMCC Greece, και την εταιρία Skywalker.
Πιστεύει στον άνθρωπο και τις αρετές του. Πιστεύει ότι κάθε άτομο κρύβει μέσα του απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης και εξέλιξης.
Ενθαρρύνει, υποστηρίζει, κινητοποιεί, παρακινεί, κάθε άτομο το οποίο έχει την διάθεση να δημιουργήσει, να προσπεράσει εσωτερικά εμπόδια, να ανακαλύψει τις αξίες του, να αυξήσει την αυτοπεποίθησή του, να βελτιστοποιήσει τις ικανότητες του, να δημιουργήσει το δικό του όραμα, να δεσμευτεί σε αυτό και να οδηγηθεί στην επιτυχία και στην αρμονία που πραγματικά επιθυμεί.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

551 Views
2 Ratings
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ