Μαδια Κωνσταντίνα Ξανθή

Μαδια Κωνσταντίνα Ξανθή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Κοινωνιολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με εξειδίκευση στην Γνωσιακή Συμπεριφορική θεραπεία

Average Reviews

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Μαδιά Κωνσταντίνα Ξανθή και είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (MSc) – Ψυχοθεραπεύτρια, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία με δεξιότητες Συμβουλευτικής από το Canterbury Christ Church University .
Το πρώτο μου πτυχίο έλαβα από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.
Έχω εργαστεί εθελοντικά στο ΚΕΘΕΑ Στροφή στις ομάδες συμβουλευτικής των γονιών και στο Χαμόγελο του Παιδιού στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.
Η πρακτική μου άσκηση, για το μεταπτυχιακό μου έγινε στο Rodicare ( κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων) και αφορούσε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες για την άνοια, την γηριατρική κατάθλιψη και την ενδυνάμωση.
Έχω ειδικευτεί στην Επαγγελματική Συμβουλευτική, επαγγελματικό προσανατολισμό και συμβουλευτική καριέρας μέσα από το Employ - edu. Ακόμη, έχω εκπαιδευτεί στην Ενταξιακή Εκπαίδευση - Ειδική Αγωγή και παράλληλη στήριξη.
Επίσης, ολοκλήρωσα το πρόγραμμα του ΕΚΠΑ, Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Εφαρμογή εκπαιδευτικών και ψυχολογικών τεχνικών, με πιστοποίηση από το ΚΕΔΙΒΙΜ.
Έχω πιστοποίηση για την εφαρμογή του θεραπευτικού εργαλείου Educational Playbox , για το πρόγραμμα παρέμβασης στην παραγωγή γραπτού λόγου.
Τέλος, έχει δημοσιευθεί το άρθρο μου " Burnout and optimism among health workers during the period of COVID 19", στο Southern Eastern European Journal of Public Health.

VIDEOS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

1278 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ