Κωνσταντίνα Μπασκουρέλου

Κωνσταντίνα Μπασκουρέλου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος

Average Reviews

Βιογραφικό

Κωνσταντίνα Μπασκουρέλου
M.A. Κλινικής-Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, B.Sc. Ψυχολογίας
Αρ. Άδειας Επαγγέλματος 828/28-3-2008.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MA) στην Κλινική-Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο La Salle (Philadelphia, ΗΠΑ). Έχω ολοκληρώσει την τετραετή εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία Gestalt στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Gestalt Foundation Αθήνας.

Στα πλαίσια της επαγγελματικής μου εμπειρίας έχω ασχοληθεί τόσο με την ατομική ψυχοθεραπεία ενηλίκων, όσο και με το συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας, καθώς και ομάδων υποστήριξης και εκπαίδευσης φροντιστών καρκινοπαθών. Παράλληλα, έχω προσφέρει εθελοντική εργασία σε δομές ψυχολογικής στήριξης κοινωνικά και οικονομικά αποκλεισμένων ατόμων.

Εξειδικεύομαι στην ατομική συμβουλευτική ενηλίκων, με έμφαση στην αντιμετώπιση των αγχωδών διαταραχών και της κατάθλιψης, και την καλλιέργεια της προσωπικής ανάπτυξης.

Θεωρώ πως η καλή ψυχική υγεία είναι μια διαδικασία, κι όχι προορισμός. Ως εκ τούτου, φροντίζω να λαμβάνω και η ίδια επαρκή ψυχοθεραπευτική στήριξη και εποπτεία, και να ενημερώνομαι για τις επιστημονικές εξελίξεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ