Κατερίνα Λαπατή

Κατερίνα Λαπατή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Life and Spiritual Coach CLC, CNLP / Personal Development Consultant / Music Performance Consultant

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μέσα από διάφορες τεχνικές και μεθόδους παρέχω συμβουλευτικές συνεδρίες και άλλες τεκμηριωμένες θεραπείες σε άτομα με ευρύ φάσμα προβλημάτων και προβληματισμών.
Πραγματοποιώ ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, σεμινάρια και διαδικτυακά σεμινάρια εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού και συντάσσω εγχειρίδια προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης.
Έχω αποκτήσει εξειδικευμένη επιμόρφωση στο Life Coaching από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με την εποπτεία του Association for Coaching. Επίσης έχω πιστοποιημένη γνώση στην Θετική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας (Η.Π.Α.) και το Πανεπιστήμιο της Β.Καρολίνας (Η.Π.Α.). Παρακολούθησα μαθήματα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας.
Έχω παρακολούθησει το Μεταπτυχιακό στην Τραπεζική από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και έχω πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από Α.Ε.Ι. καθώς και Ανώτερα Θεωρητικά από το Μακεδονικό Ωδείο.
Είμαι απόφοιτος της Μεθόδου Σίλβα, του μεγαλύτερου και πιο διαδεδομένου προγράμματος προσωπικής ανάπτυξης στον κόσμο με την ονομασία Silva Life System και Silva Intuition System. Συμμετέχω σε ξενόγλωσσα σεμινάρια σχετικά με τον Νόμο της Έλξης και απέκτησα πιστοποιητικά εναλλακτικών θεραπειών.
Είμαι μέλος του AC/Association for Coaching και του IPPA /International Positive Psychology Association.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEOS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ