Ιωάννης Αρβανιτάκης

Ιωάννης Αρβανιτάκης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος - Κοινωνιολόγος | CertHE, BSc., MSc.

Average Reviews

Βιογραφικό

Είμαι κάτοχος πτυχίου ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (LICENCE Sciences Humaines et Sociales, MENTION Psychologie – Université de Strasbourg) και ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών).

Την τρέχουσα περίοδο παρακολουθώ το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διαχείριση Γήρανσης και Χρονίων Νοσημάτων", που προσφέρεται από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κάτοχος Αδείας ασκήσεως επαγγέλματος από την Περιφέρεια Αττικής (αρ. αδείας: 1248550).

Πιστοποιημένος στη χορήγηση και ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων (test):
α) Πολυδιάστατο Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Μιννεσότα MMPI®-2, που αφορά στην αξιολόγηση της ενήλικης ψυχοπαθολογίας, και
β) ARISTON Candidates - Επαγγελματικός Προσανατολισμός, που διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες, την αυτοεκτίμηση, την εστία ελέγχου και τα ενδιαφέροντα του ατόμου (μαθητών, φοιτητών, ενηλίκων ) και την παροχή συμβουλευτικής.

Έχω παρακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Σχεδιασμό και Συντονισμό Ψυχοεκπαιδευτικών Ομάδων και οργανώνονται ομάδες/ βιωματικά εργαστήρια με θεματολογία που ποικίλει ανάλογα το ενδιαφέρον (προσωπικής ανάπτυξης, αυτογνωσίας, διαχείρισης θεμάτων καθημερινότητας, ομάδες ζεύγους και γονέων, κτλ).

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης, έχω παρακολουθήσει επιτυχώς διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια και ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής: Συμβουλευτική και Θεραπεία ζεύγους και οικογένειας, συμβουλευτική ψυχικής υγείας, Mindfulness, Ψυχοδιαιτολογική προσέγγιση παιδικής παχυσαρκίας, Συμβουλευτική – επαγγελματικός προσανατολισμός και Mentoring, Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων.

Ως προς την θεραπευτική προσέγγιση που ακολουθώ, αυτή προκύπτει από την εκπαίδευση (περαιωμένη ή σε εξέλιξη) στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT), τη Συστημική Θεραπεία & Συμβουλευτική και την Κλινική Υπνοθεραπεία.

Η "ΨυχόΔραση" αποτελεί ένα χώρο ψυχοθεραπείας , συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού, όπου οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν ως κέντρο τον άνθρωπο και τη συγ-κίνηση του ψυχικού του κόσμου, με σκοπό την επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

20€ - 45€
20,00 €
45,00 €

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

299 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ