Φρόσω Μπενετή

Φρόσω Μπενετή

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας | Εμψυχώτρια Ομάδων

Average Reviews

Βιογραφικό

Υπηρεσίες: Ατομικές Συνεδρίες & Συμβουλευτική σε ενήλικες

Η Φρόσω Μπενετή είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με κατεύθυνση Συνθετική Ψυχοενεργειακή, πιστοποιημένη από την Ελληνική (Ε.Ε.Σ) και την Ευρωπαϊκή (E.A.C.) Εταιρεία Συμβουλευτικής.

Ιδρύτρια του Κέντρου Βιωματικής Εκπαίδευσης & Συμβουλευτικής 'Εμψύχωσις - παιχνίδι - τέχνη - τρόπος ζωής από το 2002, κέντρου - μέλους της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής με αριθμό μητρώου 01704. Εμπνεύστρια της μεθόδου της Συνθετικής Παιγνιόδρασης, μια μεθόδου Συμβουλευτικής, Εκπαίδευσης & Εμψύχωσης ομάδων που ανήκει στις θεραπευτικές προσεγγίσεις μέσω τέχνης.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Team Animator από το National Open College Network της Αγγλίας και εργάζεται ατομικά & με ομάδες ενηλίκων ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εμψυχώτρια και Εκπαιδεύτρια Στελεχών Επιχειρήσεων & Συμβούλων Ψυχικής Υγείας.

Πιστεύει βαθιά σε ένα εξατομικευμένο πλαίσιο και αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν μια μοναδική προσωπικότητα. Χρησιμοποιεί συνθετικές μεθόδους & τεχνικές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά και εργάζεται ολιστικά, εστιάζοντας στην καλή θεραπευτική σχέση, η οποία βασίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη, αποδοχή και ειλικρίνεια.

Η Ολιστική Συμβουλευτική αντιμετωπίζει το ανθρώπινο σύστημα ως μια οντότητα ενιαία & αδιαίρετη, η οποία αποτελείται από το φυσικό πεδίο, το συναίσθημα, το νου και την ψυχή. Δεν ασχολείται μόνο με το επί μέρους σωματικό ή ψυχολογικό πρόβλημα αλλά δίνει έμφαση στην ολιστική αποκατάσταση της υγείας, βοηθώντας και υποστηρίζοντας τον θεραπευόμενο να αντιληφθεί την αιτία της πάθησης.

Μ' αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται ένα ασφαλές πλαίσιο στήριξης, μέσα στο οποίο θεραπευτής & θεραπευόμενος γίνονται συνταξιδιώτες σ’ ένα ταξίδι ανακάλυψης. Ένα ταξίδι που στοχεύει να ωθήσει τον θεραπευόμενο, σε βάθος χρόνου, να εναρμονιστεί με τον εαυτό του και το περιβάλλον του & να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη της υγείας του και της ζωής του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map