Φίλιππος Γεώργιος Γερμάνης

Φίλιππος Γεώργιος Γερμάνης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Φυσικοθεραπευτής

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης ( Α.Τ.Ε.Ι.Θ.)
Τμήμα ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Βαθμός Πτυχίου: 8,22/10

Εργασίες-Project:
“Διαγνωστική ακρίβεια των κλινικών δοκιμασιών κατά τη φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση υπακρωμιακής προστριβής του ώμου”.

Έχει ασχοληθεί με άτομα τα οποία υποφέρουν από μυοσκελετικούς πόνους στην καθημερινότητά τους (κατά τη διάρκεια της εργασίας, του χόμπυ τους) είτε από κάποιο τραυματισμό είτε λόγω χρόνιων ενοχλήσεων. Έχοντας ταλαιπωρηθεί ο ίδιος από τέτοιους πόνους παλαιότερα, σε συνδυασμό με την αλληλεπίδραση με τους ασθενείς του και με την έντονη διάθεση του για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους έχει παντρέψει τη βιωματική εμπειρία με την κλινική εμπειρία και έχει αναπτύξει μεθόδους και στρατηγικές θεραπείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πόνων.

Τα κυριότερα όπλα του στις μεθόδους θεραπείας του είναι:

  • Εφαρμογή θεραπευτικών ασκήσεων
  • Εκπαίδευση ασθενούς για την αιτία του πόνου και για τους τρόπους που αντιμετωπίζεται
  • Αλλαγή συμπεριφοράς προς πιο υγιεινές και φιλικές συνήθειες προς το σώμα

Η γνώση του μεγάλου όγκου θεραπευτικών ασκήσεων αλλά κυρίως η ικανότητα του να εξηγήσει λεπτομερώς την σωστή εκτέλεση τους, η γνώση του για τις τελευταίες έρευνες σχετικά με τον πόνο και την αλληλοεξάρτηση με τις πεποιθήσεις του ασθενούς και η γνώση του όσον αφορά τις συνήθειες που προάγουν ένα πιο υγειές σώμα προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε ως φυσιοθεραπευτής σε ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριo (PhysioKaterini) στην Κατερίνη. Η επόμενη του στάση ήταν στη Ρόδο ως θεραπευτής σε 5 αστέρων ξενοδοχεία και στη συνέχεια και λόγω της αγάπης του για το εξωτερικό συνέχισε ως επαγγελματίας υγείας σε εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο (Helping Hands) βοηθώντας άτομα με κινητικά προβλήματα και επέστρεψε τον Ιούνιο του ’20 στην Ελλάδα όπου έκτοτε δουλεύει ως αυτοαπασχολούμενος προσφέροντας φυσιοθεραπείες κατ’ οίκον στη Θεσσαλονική και στην Κατερίνη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map