Ευγενία Καραμάνη

Ευγενία Καραμάνη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας | Ψυχοθεραπεύτρια

Average Reviews

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Ευγενία Καραμάνη και είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (MSc) – Ψυχοθεραπεύτρια, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Κλινική Ψυχολογία από το Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο (Suma Cum Laude), ενώ ειδικεύομαι στη Ψυχαναλυτική Ψυχοδυναμική Θεραπεία ενηλίκων και παιδιών. Είμαι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής.

Το πρώτο μου πτυχίο έλαβα από το τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Δημόσιο Δίκαιο από το Université Paul Cézanne της Γαλλίας.

Η κλινική μου εμπειρία είναι πολύπλευρη και άπτεται της θεραπείας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Έχω εργαστεί εθελοντικά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών «Δρομοκαΐτειο», ως συντονίστρια ομαδικής θεραπείας ασθενών σε υποτροπή, με σκοπό την κοινωνική τους επανένταξη.

Η πρακτική μου άσκηση περιελάμβανε μεταξύ άλλων εργασία με παιδιά ηλικίας 3-12 και εφήβους σε σχολική δομή, όπου μετέπειτα κατείχα τη θέση του Σχολικού Ψυχολόγου.

Έχω ειδικευτεί στη Παιγνιοθεραπεία παιδιών καθώς και στο Πρόγραμμα Μείωσης του Αγχους με βάση την Ενσυνειδητότητα του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης.

Συνεργάζομαι εθελοντικά με το σωματείο ΔΕΠΥ Ελλάδος για την υποστήριξη ασθενών με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας, όπου παραδίδω σεμινάρια διαχείρισης της ΔΕΠΥ σε διαγνωσμένους ενήλικες και σε γονείς παιδιών με ΔΕΠΥ. Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια για τη ΔΕΠΥ, όπου παρουσίασα τρόπους διαχείρισης της διαταραχής σε παιδιά και ενήλικες. Επιπλέον, είμαι ενεργό μέλος του Ελληνικού Παραρτήματος της Διεθνούς Οργάνωσης για τη Σχεσιακή Ψυχανάλυση και Ψυχοθεραπεία (IARPP).

Στο ιδιωτικό μου γραφείο παρέχω συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, παιδιά και εφήβους, συμβουλευτική γονέων και συνεδρίες διαλογισμού με βάση την ενσυνειδητότητα. Η προσέγγισή μου είναι εξατομικευμένη για κάθε θεραπευόμενο μέσα από την κατάρτισή μου στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία και τη Ψυχοδυναμική Ψυχαναλυτική Θεραπεία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEOS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

3211 Views
3 Ratings
4 Favorites
0 Share