Ευαγγελία Ζαχαροπούλου

Ευαγγελία Ζαχαροπούλου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ (MSc) ΠΑΙΔΙΟΥ - ΕΦΗΒΟΥ

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ζαχαροπούλου Ευαγγελία αποφοίτησε με ακαδημαϊκή υποτροφία από το τμήμα Ψυχολογίας του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος με βαθμό Άριστα, ανώτατη διάκριση “Summa cum laude”. Παράλληλα, απέκτησε πτυχίο Ψυχολογίας από το UK Open University με διάκριση “Honors 1st distinction.”

Στη συνέχεια, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα (Maitrise) στην Κλινική Ψυχολογία με ειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία από το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Έπειτα, εκπαιδεύτηκε στο θεραπευτικό παιχνίδι βάσει του εκπαιδευτικού προγράμματος της Academy of Play and Child Psychotherapy (APAC), αναγνωρισμένου από τον παγκόσμιο οργανισμό παιγνιοθεραπείας Play Therapy International (PTI). Επίσης, έχει παρακολουθήσει μαθήματα Θεατρικού Παιχνιδιού στο καλλιτεχνικό εργαστήρι «Λάκης Κουρετζής».

Ως άνθρωπος που πιστεύει στη δια βίου μάθηση και προσωπική εξέλιξη, εξακολουθεί να διευρύνει την επαγγελματική της κατάρτιση με τακτικές επιμορφώσεις και μετεκπαιδεύσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική θυματοποίηση, στο ψυχικό τραύμα και ανθεκτικότητα σε παιδιά και εφήβους.

Είναι εγγεγραμμένο μέλος του διεθνούς επαγγελματικού οργανισμού παιγνιοθεραπευτών PTI, ο οποίος αξιολογείται από τον βρετανικό οργανισμό πιστοποιήσεων επαγγελματιών υγείας Professional Standards Authority (PSA).

Εργάζεται ως σύμβουλος-ψυχοθεραπεύτρια παιδιών ιδιωτικά, στο γραφείο της στον Γέρακα Αττικής, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ιδιωτικά σχολεία και δομές. Στο παρελθόν, έχει προσφέρει εθελοντική εργασία σε παιδικές κατασκηνώσεις και ιδρύματα παιδικής προστασίας, όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Παιγνιοθεραπεία, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, Συμβουλευτική γονέων, Αποτελεσματική διαπαιδαγώγηση, Ψυχοσυναισθηματική αξιολόγηση, Αξιολόγηση νοημοσύνης με κλίμακα WISC-V.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

40,00 €
50,00 €

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ