Ευαγγελία Τζιλή

Ευαγγελία Τζιλή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος/ Ψυχοθεραπεύτρια

Average Reviews

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Ευαγγελία Τζιλή. Είμαι Ψυχολόγος και έχω εκπαιδευτεί στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία.
Αποφοιτώντας από την Σχολή Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνέχισα τις σπουδές μου στο Λονδίνο.
Το μεταπτυχιακό μου ήταν πάνω στην Ψυχολογία Υγείας (Health Psychology) στο King’s College London. Εκεί είχα την ευκαιρία να κάνω την πρακτική μου σε ένα από τα πιο γνωστά νοσοκομεία του Λονδίνου (στο King’s College Hospital) παρέχοντας ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και μαθαίνοντας τις θετικές επιδράσεις μιας πιο ολιστικής προσέγγισης παροχής υπηρεσιών.
Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκα στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία παρακολουθώντας το τετραετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΓΣΨ). Τέλος, έχω εκπαιδευτεί στη Γνωστική- Αναλυτική Ψυχοθεραπεία στο Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο (Ι.Ψ.Κ.) και στις βασικές αρχές της Συνδιαλεκτικής Ανάλυσης (Transactional Analysis), καθώς και της ενσυνειδητότητας και αυτεπίγνωσης (Mindfulness).
Εργάζομαι ιδιωτικά με ενήλικες, ζευγάρια, παιδιά και εφήβους. Εκτός της ιδιωτικής μου δραστηριότητας, εργάζομαι ως Υπεύθυνη των Οικογενειών στο Γραφείο Βορείου Ελλάδος στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Έχω κάνει πρακτική άσκηση στη ΜΚΟ Άρσις, Ξενώνας Ασυνόδευτων Ανηλίκων και παρείχα εθελοντικά ψυχολογική υποστήριξη σε ομάδες γονέων στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Έχω εργαστεί επίσης ως Ψυχολόγος σε βιοτεχνία ενδυμάτων παρέχοντας ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στους εργαζόμενους και σχεδιάζοντας στρατηγικές για την ανάπτυξη της εταιρίας μέσω της καλύτερης επικοινωνίας εργοδοτών- υπαλλήλων και για τη μείωση του εργασιακού “burnout”.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

534 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ