Εβελίνα Μέντσιου

Εβελίνα Μέντσιου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Εβελίνα Μέντσιου, είναι κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα πλαίσια φοίτησής της, έχει εκπαιδευτεί ως κλινικός Διαιτολόγος στο νοσοκομείο 251 της Αεροπορίας, στη βιομηχανία ΣΕΡΓΑΛ ως υπεύθυνη ελέγχου ποιότητας τελικών προϊόντων και παραλαβών και στον παιδικό σταθμό ”Ουράνιο Τόξο” με στόχο την ενημέρωση νηπίων, δασκάλων και γονέων για θέματα διατροφής.

Επιπλέον, έχει εργασθεί στο Διαιτολογικό κέντρο ”Mar Cobos, tu coach en nutricion” στην Ισπανία καθώς είναι λάτρης της ισπανικής γλώσσας και κουλτούρας, παρέχοντας διαιτολογική υποστήριξη σε ασθενείς με διάφορα νοσήματα και δημοσιεύοντας σχετικά άρθρα για την υγεία και τη διατροφή.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών ημερίδων και συνεδρίων και είναι ενημερωμένη για τις εξελίξεις στην επιστημονική κοινότητα.

Στόχος της, να μεταφέρει το πάθος της για έναν υγιεινό τρόπο ζωής στους πελάτες της, ακολουθώντας πάντα μια φιλική προσέγγιση χωρίς να αμελείται η προσωπικότητα και οι επιθυμείες του καθενός. Έχοντας πάντα ως γνώμονα το επιστημονικό υπόβαθρο της Κλινικής Διαιτολογίας, η προσέγγιση της είναι εξατομικευμένη και συνυπολογίζονται οι προτιμήσεις, αποστροφές, το ιατρικό ιστορικό αλλά και βιοχημικές παράμετροι του ασθενούς.

Όντας κάτοχος διπλωμάτων Αγγλικής, Γαλλικής και Ισπανικής γλώσσας δύναται να παρέχει διαιτολογική υποστήριξη σε ασθενείς των παραπάνω εθνικοτήτων.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

79 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ