Ελευθερία Μπουγονικολού

Ελευθερία Μπουγονικολού ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Ελευθερία Μπουγονικολού και είμαι ψυχολόγος, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την περιφέρεια Αθηνών. Είμαι πτυχιούχος ψυχολογίας (BSC (Hons) In Applied Psychology) με μεταπτυχιακό στην Παιδοψυχολογία (Msc In Psychology Of Child Development). Έχω εξειδικευτεί στην ψυχοπαθολογία παιδιών και εφήβων, στις μαθησιακές δυσκολίες και την ειδική αγωγή καθώς και στην ψυχοεκπαίδευση και συμβουλευτική γονέων.
Έκτοτε εργάζομαι ιδιωτικά ως ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος και ασχολούμαι με παιδιά και εφήβους με Προβλήματα Συμπεριφοράς, Μαθησιακές Δυσκολίες, Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και Συμβουλευτική Γονέων. Η επιμόρφωσή μου περιλαμβάνει πληθώρα σεμιναρίων ψυχολογίας, χορήγησης ψυχοδιαγνωστικών τεστ και τεστ μαθησιακών δυσκολιών καθώς και εθελοντισμό σε φορείς ειδικής αγωγής και κέντρων διάγνωσης και υποστήριξης παιδιών και εφήβων.
Παρέχω υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας σε παιδιά, έφηβους και ενηλίκους, τόσο σε ατομικό όσο και οικογενειακό επίπεδο καθώς και ειδικές παιδαγωγικές θεραπείες σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να με βρείτε μέσω email ή στο κινητό.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ