Έλενα Μακρή

Έλενα Μακρή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Personal Development COACH (EMCC, AC) - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Έλενα Μακρή και είμαι Coach Προσωπικής Ανάπτυξης και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.
Είμαι τελειόφοιτη του University of Central Lancashire, Preston UK στο Μεταπτυχιακό της Ψυχοθεραπείας και συγκεκριμένα στη Γνωσιακή Συμπεριφορική προσέγγιση, σε συνεργασία με το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών, ICPS.
Η επαγγελματική μου εμπειρία αφορά στο σύνολο 23 ετών σε πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς και ειδικότερα ως στέλεχος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Δούλεψα κοντά στους εργαζόμενους με γνήσιο ενδιαφέρον για την ευημερία τους αλλά και για την κινητοποίηση και ανάπτυξή τους ως επαγγελματίες και ως άνθρωποι. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με στελέχη και ομάδες από πολλές χώρες και να αγκαλιάσω την διαφορετικότητα κάθε κουλτούρας.
Στις ατομικές μας συνεδρίες θα ανακαλύψετε τις θετικές δυνάμεις που έχετε μέσα σας και θα τις μετατρέψετε σε δυνατότητες προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Είμαι εδώ για να σας ακούσω και να δουλέψουμε επάνω σε σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές που σας δυσκολεύουν στην καθημερινότητά σας με σκοπό να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σας!

ΑΛΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ:
Master of Management in Human Resources, European Business School
Bachelor of Arts in Psychology, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος
Diploma in Evidence-Based Coaching, Athens Coaching Institute
Neurolinguistic Programming Practitioner (NLP)