Έλενα Διέτη

Έλενα Διέτη

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Έχει μετεκπαιδευτική πιστοποίηση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία (Α’ Ψυχιατρική Κλινική – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής – ΕΠΙΨΥ), την Ψυχοδυναμική Ψυχιατρική στην Κλινική Πράξη (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), και την Ψυχαναλυτική Θεωρία και Πράξη (Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία, Πρόγραμμα «Επέκεινα» – Ψυχαναλυτική Πράξη).

Συνεχίζει την εκπαίδευσή της στην ψυχαναλυτική θεωρία και κλινική στο Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών, παρακολουθεί σεμιναριακούς κύκλους, συνέδρια και ημερίδες και λαμβάνει μέρος σε ομάδες μελέτης και εποπτείας. Η ίδια βρίσκεται σε μακρόχρονη ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία και λαμβάνει ατομική και ομαδική εποπτεία για την κλινική πρακτική της.

Έχει εργαστεί σε επίπεδο κλινικό, ερευνητικό και εκπαιδευτικό ως επιστημονική συνεργάτιδα σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, όπως το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής – ΕΠΙΨΥ (Κέντρο Ψυχικής Υγείας, Γραμμή Βοήθειας για την Κατάθλιψη), η Α’ Ψυχιατρική Κλινική – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Αιγινήτειο Νοσοκομείο, η Β’ Παιδιατρική Κλινική – Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» (Μονάδα Εφηβικής Υγείας), το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών, ο Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ (Κέντρο Ημέρας), το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής “Prolepsis” και το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Student Academic Support Services). Συμμετέχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και δημοσιεύει σε επιστημονικά περιοδικά.

Στην ιδιωτική πρακτική της βλέπει εφήβους και ενηλίκους σε ατομική ψυχοθεραπεία και κάνει συμβουλευτική γονέων. Επίσης, οργανώνει ομαδικά βιωματικά εργαστήρια εστιασμένα σε συγκεκριμένες θεματικές, διοργανώνει συνομιλίες στην κοινότητα σε θέματα ψυχικής υγείας και προσωπικής ανάπτυξης, υποστηρίζει ακαδημαϊκά προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ψυχολογίας, ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, και συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

30,00 €
60,00 €

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

174 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share