Ειρήνη Γελέκη

Ειρήνη Γελέκη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος ΜSc | Συστημική Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική | Βιοθυμική Yπνοθεραπεία | Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία/ Music Breathing & Imagery Method (Δεκτική Μουσικοθεραπεία )

Average Reviews

Βιογραφικό

Είμαι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου και κάτοχος της νόμιμης Αδειας άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ΠΜΣ "Επιστήμες της Αγωγής- Παιδαγωγική μέσω καινοτόμων τεχνολογιών & Βιοιατρικών προσεγγίσεων" του Παν/μίου Δυτικής Αττικής & ΑΣΠΑΙΤΕ με επιπλέον πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας.

Το πεδίο των μεταπτυχιακών μου σπουδών εστιάζει μεταξύ άλλων στους τομείς της Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, της Παιδαγωγικής, της Κοινωνικής Νευροεπιστήμης, της Συμβουλευτικής παιδιών και εφήβων και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Εχω ολοκληρώσει μετεκπαιδεύσεις στην ψυχοθεραπεία (συνολικά 7 έτη σπουδών) στις εξής ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις:
Γνωσιακή - Συμπεριφορική​ Ψυχοθεραπεία, Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία & Κλινική Υπνοθεραπεία, Συστημική Ψυχοθεραπεία/Συμβουλευτική & Συστημικό Ψυχόδραμα. (Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, Κεσμέθ )

Στο παρόν είμαι εκπαιδευόμενη στις μεθόδους Δεκτικής Μουσικοθεραπείας Music Breathing & Music Imagery ( Sonora Διεπιστημονικό Κέντρο Μουσικοθεραπείας & Ερευνας ), στην Ψυχοθεραπε΄΄ια μέσω ΄τεχνης ( Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Τέχνης Συνώθηση ) και στη μέθοδο Storyplay ( Playtherapy Greece ).

Αλλες μετεκπαιδεύσεις & σεμινάρια:
- Μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία (Ιατρική Σχολή EKΠΑ & ΕΠΙΨΥ)
- Ανάλυση Συμπεριφοράς (Πάντειο Πανεπιστήμιο)
- Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση & Ψυχολογία της νεανικής σχέσης ( Πάντειο Παν/μιο )
- Εισαγωγή στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική ( Κέντρο Λόγος Υπαρξης )
- Act Soma- Somatic Mindfullness ( Ison Psychometrica )
- Τεχνικές Σωματικά Επικεντρωμένης Ψυχοθεραπείας Gestalt σχετικά με το ψυχικό τραύμα ( ατομικό & διαγενεαλογικό ), θέματα σχέσεων, κλπ. ( Δίοδος- Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης και θεραπείας )
- Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας & Επαγγελματικού Προσανατολισμου βασισμένη σε Συστημικές προσεγγίσεις-Αφηγηματική & Solution focused therapy (EKΠΑ, Παν/μιο Αιγαίου, κεδιβιμ ΕΜPLOY)
- Συμβουλευτική παιδιών & εφήβων ( για συναισθηματικές και διαπροσωπικές δυσκολίες) - ΕΚΠΑ, Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβου΄λευτικής
- Μουσική Αγωγή βρεφών & νηπίων ( Παν/μιο Μακεδονίας )
- Η Θετική Ψυχολογία στην εκπαίδευση (Πάντειο Παν/μιο )

- Παροχή ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής μέσω διαδικτυακών συνεδριών
- Κλείσιμο συνεδρίας κατόπιν επικοινωνίας ( οι ώρες που φαίνονται εδώ είναι ενδεικτικές )
Αναλαμβάνω τα εξής:
- Ατομική Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική ενηλίκων, εφήβων, παιδιών ( ανω των 8 ετών )
- Θέματα άγχους, κρίσεις πανικού, ψυχοσωματικά, κλπ.
- Θέματα διαπροσωπικών σχέσεων
- Ανάπτυξη θετικής αυτοεκτίμησης, Αυτογνωσία & Προσωπική ανάπτυξη
- Συμβουλευτική ζεύγους
- Διαχείριση & επεξεργασία άγχους/ συναισθημάτων με τεχνικές Μindfullness, Υπνοθεραπείας & Δεκτική Μουσικοθεραπεία
- Διαχείριση άγχους εξετάσεων για μαθητές & φοιτητές
- Συμβουλευτική Επαγγελματικού προσανατολισμού/Σταδιοδρομίας για εφήβους και φοιτητές

Προσδιορίζω τον τρόπο εργασίας μου ως Συνθετικό, δηλαδή συνδυάζοντας στοιχεία και τεχνικές από όλες τις προσεγγίσεις στις οποίες έχω εκπαιδευθεί, πάντα σε συνεργασία και λαμβάνοντας υπόψην τις ανάγκες, το αίτημα και την ανατροφοδότηση του ατόμου που έρχεται στην ψυχοθεραπεία.
Συνεργαζόμαστε μαζί ώστε ο θεραπευόμενος να ανακαλύψει τις ικανότητές του και τους τρόπους που του ταιριάζουν για να αντιμετωπίσει αυτό που τον απασχολεί και να πετύχει τους στόχους του. Επίσης μπορεί να αξιοποιηθεί αποκλειστικά η Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία/ Υπνοθεραπεία εάν ο θεραπευόμενος επιθυμεί τη συγκεκριμένη προσέγγιση και εφόσον ενδείκνυται για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η Συμβουλευτική και η Ψυχοθεραπεία μπορούν να βοηθήσουν, προσφέροντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο. Μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας, ενσυναίσθησης και αποδοχής μπορούμε να επεξεργαστούμε τις εμπειρίες και τα συναισθήματά μας και να ανακαλύψουμε πιο λειτουργικούς τρόπους και πιο θετικές επιλογές για εμάς, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας.

Η Ψυχοθεραπεία επίσης αποτελεί έναν τρόπο ανάπτυξης της αυτογνωσίας μας και της συναισθηματικής/κοινωνικής νοημοσύνης και οδηγεί στην υγιή σχέση με τον εαυτό μας, στην αναζήτηση υγιών σχέσεων με τους άλλους και στη δόμηση ενός προσωπικού ουσιαστικού νοήματος για τη ζωή μας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

Κλείσιμο συνεδρίας κατόπιν επικοινωνίας
30,00 €
40,00 €

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

755 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ