Χριστίνα Τζίτζιφα

Χριστίνα Τζίτζιφα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Χριστίνα Τζίτζιφα είναι ψυχολόγος και διατηρεί το γραφείο της στη Νέα Ιωνία Αττικής. Παράλληλα εργάζεται ως ψυχολόγος στη Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας από την σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος 7889/17-10-03.

Μετεκπαιδεύεται στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία στο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.

Έχει εκπαιδευτεί στο Συστημικό Μοντέλο Οικογενειακής Θεραπείας στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής καθώς και στη Γνωσιακή Προσέγγιση στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας.

Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Παιδοψυχολογίας” και πρόγραμμα στον “Σχολικό εκφοβισμό” από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ακόμη έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη “Συμβουλευτική Ψυχολογία σε παιδιά και εφήβους και εκπαίδευση” και στη “Διαχείριση Χωρισμού και Διαζυγίου” από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα έχει εκπαιδευτεί στη χρήση προβολικών τεστ (CAT, TAT, Rorchach), στο παιδικό ιχνογράφημα και στις “τεχνικές CBT για την αντιμετώπιση Άγχους και Διαχείριση Κρίσεων” από το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.

Από το Πανεπιστήμιο Covenrty παρακολούθησε εκπαίδευση στη “Διαχείριση της Ψυχικής Υγείας και Στρες” καθώς και εκπαίδευση στην “ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωή”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

1046 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ