Χριστίνα Ιωάννα Κόλμπου

Χριστίνα Ιωάννα Κόλμπου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος- Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια (ε), Θεραπεία Ζεύγους & Οικογένειας

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κόλμπου Χριστίνα-Ιωάννα, είναι πτυχιούχος B.Sc Psychological Science στο Staffordshire University.

Μετά το τέλος των σπουδών της, ακολούθησε Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία (ε), παράλληλα συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της μέσα απο το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, Μ.Α Ψυχολογία Παιδιών Εφαρμοσμένη σε Εκπαιδευτικά Πλαίσια, University of East London (ε).

Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT), αλλά και στην Θεραπεία Ζεύγους & Οικογένειας , πιστοποιημένη απο το European Federation of Psychology Student’s Association.

Πολυπράγμων και με ζήλο για τα νέα δεδομένα και τις νέες τεχνικές στον χώρο της Ψυχικής Υγείας, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων για θέματα που απασχολούν το τομέα της Ψυχολογίας, Αυτοβελτίωσης, Ιατρικής Ψυχολογίας, Ευ ζην & Mindfulness, σε Ελληνικά και Ξένα Πανεπιστήμια.
Διαθέτει εργασιακή εμπειρία μέσα απο την εργασία της σε Ψυχολογικό Γραφείο, την Εθελοντική προσφορά, αλλά και μέσω των συνεδριών που διεξάγει.

Παρέχει υπηρεσίες: Ατομική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία Ζεύγους, Οικογενειακή Θεραπεία, Θεραπεία Οικογένειας, Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, Παιδιά & Έφηβοι, Εκπαιδεύσεις γονέων, Ψυχοεκπαίδευση | Ειδικεύεται στις Κρίσεις Πανικού, Αγχώδεις Διαταραχές Ενήλικες & Παιδιά, Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, Διαταραχές Προσωπικότητας | Διπολική Διαταραχή, Υπογονιμότητα

Ο εθελοντισμός για εκείνη είναι ” η ύψιστη μορφή ανθρωπιάς”, όπως αναφέρει, και η εθελοντική της προσφορά στο “Χαμόγελο του Παιδιού ” είναι για εκείνη απο το πιο σημαντικό που έχει αναλάβει. Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Άγιος Γεώργιος”, προσέφερε «Φροντίδα Παιδιών στα Νοσοκομεία» στην Παιδιατρική Πτέρυγα, πλαισιώνοντας και απασχολώντας δημιουργικά παιδία, τα οποία ζούσαν εκεί προσωρινά με Εντολή Εισαγγελικής Παρέμβασης λόγω σοβαρών κοινωνικών ζητημάτων (κακοποίηση, παραμέληση, έκθεση σε κίνδυνο).

“Η αλλαγή πηγάζει απο μέσα μας!”

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ