Άρτεμις Μωράκη

Άρτεμις Μωράκη

Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια

Average Reviews

Βιογραφικό

Η Μωράκη Άρτεμις είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Bsc Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών) με μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και τη Ψυχοθεραπεία του University of East London (MA Counselling and Psychotherapy).

Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων. Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων" του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου του Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός».

Επί του παρόντος, εκπαιδεύεται στο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Θεραπείας Συμπεριφοράς των Διαταραχών Άγχους, της Ιδεοψυχαναγκαστικής και της Μετατραυματικής Διαταραχής, του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ).

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδριών και συνεχώς επιδιώκει να επιμορφώνεται.

Έχει εργαστεί σαν ψυχολόγος στον Δήμο Ηλιούπολης, στο κέντρο ημέρας της Εταιρίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), καθώς και στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ανατολικής Αθήνας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (ΚΚΠΠΑ Παράρτημα Γλυφάδας).

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης παρέχοντας ψυχοθεραπεία σε ενήλικες και εφήβους.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ