Αντωνία Ειρήνη Τσούμαλη

Αντωνία Ειρήνη Τσούμαλη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Αντωνία Τσούμαλη και είμαι ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. Έχω λάβει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην εφαρμοσμένη κλινική ψυχολογία στο University of Derby, εκπαίδευση σε θέματα ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων στο Γ.Ν.Α. “Ευαγγελισμός”, καθώς και εκπαίδευση στη χορήγηση και αξιολόγηση ψυχομετρικών εργαλείων (ΜΜΡΙ-Ι, WAIS-ΙΙΙ, RAVEN, Fairytale Test) στο Π.Ν.Α. “Αττικόν”, οπού ολοκλήρωσα και την πρακτική μου άσκηση. Παράλληλα, έχω παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και μαθημάτων πάνω στην κατάθλιψη και τις αγχώδεις διαταραχές, ενώ παράλληλα παρακολουθώ ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Κλινική Ψυχολογία από το Citycampus.
Ασχολούμαι με ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων, όπως η κατάθλιψη, τα προβλήματα άγχους, τα προβλήματα σχέσεων, τη διαχείριση κρίσεων, καθώς και την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.
Κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, παρέχω χαμηλού κόστους κατ’ οίκον και on line συνεδρίες για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να σας ταλανίζει.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ