Ανδρομάχη Σολδάτου

Ανδρομάχη Σολδάτου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος/Σύμβουλος ψυχικής υγείας/ Σύμβουλος Business/ Pranic Healer

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σπούδασα Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς από μικρή πίστευα ότι η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και των συναισθημάτων είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για να κατανοήσουμε τον κόσμο που ζούμε και συνυπάρχουμε. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ασχολήθηκα ενδελεχώς με έρευνες που εστιάζουν στις αγχώδεις διαταραχές και πως αυτές επηρεάζουν το ποσοστό ικανοποίησης που νιώθει το άτομο για την ζωή του γενικότερα. Απέκτησα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος το 2009 και στην συνέχεια άρχισα να μελετώ την κλινική εικόνα των θεραπευόμενων. Το διάστημα μεταξύ του 2010-2013, συνέχισα τις ακαδημαϊκές μου εξειδικεύσεις στην κλινική διάγνωση (BTEC, Professional Certificate, Clinical Diagnosis & Assessment), στις συμβουλευτικές δεξιότητες (BTEC, Professional Certificate Counseling &Counseling skills) και στο Συνθετικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας (BACP, Advance Professional Diploma Integrative Psychotherapeutic & Counseling).

Το Συνθετικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας, με γοήτευσε από την αρχή, καθώς σύμφωνα με αυτό, ο άνθρωπος μελετάτε σαν ένα μωσαϊκό συναισθημάτων, συμπεριφορών και εμπειριών και η θεραπεία επιτυγχάνεται από την σύνθεση πρακτικών και θεωριών τριών βασικών μοντέλων ψυχοθεραπείας. Συγκεκριμένα, συνδυάζει τεχνικές από το Προσωποκεντρικό Μοντέλο, το Γνωστικό- Συμπεριφοριστικό Μοντέλο και την Ψυχανάλυση.

Οι βασικές αρχές της θεραπευτικής μεθόδου που χρησιμοποιώ είναι οι εξής:

• Ο άνθρωπος βιώνοντας άνευ όρων αποδοχή μέσα στην θεραπευτική σχέση, μια σχέση που διέπετε από εμπιστοσύνη και ασφάλεια, είναι ικανός να φτάσει στην αυτό-ολοκλήρωση.

• Η Σκέψη, το Συναίσθημα και η Συμπεριφορά, δημιουργούν μοτίβα τα οποία αλλάζουν όταν σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος.

• Το υποσυνείδητο κρύβει σημαντικά τραύματα, τα οποία όταν περάσουν στο συνειδητό αντιμετωπίζονται δημιουργικά.

Θεραπεία: Αγχώδης διαταραχές, κρίσεις πανικού, φοβίες, ψυχοσωματικά, προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων, βελτίωση αυτοπεποίθησης, εσωτερικές συγκρούσεις, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διπολική διαταραχή, εξαρτήσεις, διαχείριση θυμού, αυπνία, πένθος.

Επιπλέον, συνεχίζοντας τις σπουδές μου έως σήμερα προχωρώ στην απόκτηση μεταπτυχιακό τίτλου MBA (Master of Business Administration) από το University of east London, με σκοπό να βοηθήσω πιο αποτελεσματικά ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επαγγελματική τους πορεία. Εργάστηκα αρκετά χρόνια ως Team Leader σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, αποκτώντας εμπειρία στον επαγγελματικό προσανατολισμό και στην συμβουλευτική καριέρας. Θεωρώ ότι η επαγγελματική δραστηριότητα του ατόμου είναι εξαιρετικά σημαντική για την ψυχική υγεία και έχοντας ως γνώμονα το παραπάνω, βρίσκομαι εδώ για να βρούμε μαζί το επάγγελμα που θα σου προσφέρει εσωτερική ολοκλήρωση και πληρότητα.

Τέλος, έχω πιστοποιηθεί ως Advanced Pranic Healer (2019), από το Institute For Inner Studies. Το Pranic Healing είναι μια αρχαία πρακτική θεραπείας που χρησιμοποιεί την ενέργεια του σώματος (prana ή αλλιώς chi), για να απομακρύνει ενεργειακές συμφορήσεις ή να ενισχύσει ενεργειακές ελλείψεις στην αύρα του ατόμου. Βοηθάει εξαιρετικά στην μείωση του πόνου σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος αλλά και στην γενικότερη χαλάρωση του ατόμου να δεχτεί νέες πληροφορίες και να είναι πιο δεκτικός στην θεραπεία.

Το moto μου:
«Οι εσωτερικές συγκρούσεις είναι δώρο για την εξέλιξη μας. Το θάρρος να ζητήσουμε βοήθεια είναι το πρώτο βήμα στην διαδικασία της αλλαγής. Όλοι μας κρύβουμε έναν υπέροχο εσωτερικό κόσμο, αρκεί να θέλουμε να τον ανακαλύψουμε!»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση