Αλέξανδρος Δεσύλλας

Αλέξανδρος Δεσύλλας ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Life Coach, Performance Coach, Business Therapist, Professional helper-facilitator, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Average Reviews

Βιογραφικό

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Ο Αλέξανδρος Δεσύλλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και σήμερα ζει στην Θεσσαλονίκη.
Είναι Σύμβουλος, Coach, Professional Helper, key-worker, εκπαιδευτής ενηλίκων & επιχειρηματίας.

Από πολύ μικρή ηλικία, 9 ετών, όταν τον Νοέμβρη του 1976 μένει ορφανός από πατέρα (ο οποίος πατέρας του, ήταν ένα από τα θύματα του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο δρομολόγιο Αθήνα -Κοζάνη), άρχισε να εργάζεται για βιοποριστικούς λόγους σε δεκάδες πόστα & πολλούς διαφορετικούς τομείς,παράλληλα με το Δημοτικό σχολείο, το γυμνάσιο, το Λύκειο...

Ασχολήθηκε με την Ελευθέρα Πάλη από το γυμνάσιο και διακρίθηκε γρήγορα σε διεθνές επίπεδο.
Πρωταθλητής Ελλάδος, μέλος της Εθνικής ομάδας και της Ολυμπιακής ομάδας.
Συνέχισε και ως προπονητής με θαυμαστά αποτελέσματα & διακρίσεις.

Μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων πέρασε με υποτροφία Ηλεκτρονικός και την επόμενη χρονιά στο ΤΕΦΑΑ (άνευ εξετάσεων). Παράλληλα μπορούσε να διοριστεί (λόγω των πολύ υψηλών διακρίσεων στην πάλη), στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Πυροσβεστική και άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
Τίποτε από αυτά όμως δεν αντιπροσώπευε την καριέρα που ονειρευόταν. Δεν ολοκλήρωσε ποτέ αυτές τις σπουδές και ποτέ δεν αποδέχθηκε διορισμό στο Δημόσιο.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το επιχειρείν από την ηλικία των 21 ετών.
Ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 1988 την συνεργασία του με την πολυεθνική ALICO (American Life Insurance Company) μέλος του AIG (American International Group). Η πορεία του ξεκίνησε από σύμβουλος και έφτασε να είναι διευθυντής. Οι διακρίσεις του ήταν παγκόσμιες και στις υψηλότερες θέσεις, όχι μόνο για την παραγωγικότητά του, αλλά και για την ποιότητα της δουλειάς του.
Στην συνέχεια κατείχε διευθυντικές θέσεις σε άλλες εταιρείες και παράλληλα ανέπτυξε και αρκετές άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Οι επιχειρήσεις του δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών (χρηματοοικονομικά, επενδυτικά, διοίκηση επιχειρήσεων, διαχείριση περιουσίας κλπ), στον τομέα του εμπορίου (κατάστημα πολυεθνικής εταιρείας ρούχων, ηλεκτρολογικό & ηλεκτρονικό εξοπλισμό κ.α.), στην ακίνητη περιουσία (διεθνείς μεσιτικές υπηρεσίες, ανάπτυξη ακινήτων, διαχείριση έργων κλπ), στις πωλήσεις, στις κατασκευές (έργων Α.Π.Ε., παθητικών κτιρίων, ειδικών κατασκευών κ.α.) και στην εκπαίδευση ενηλίκων (πωλητών, διοικητικών στελεχών, επιχειρηματιών).

Στην 35ετή αυτή πορεία του, έχει εκπαιδεύσει και διαχειριστεί την ζωή & την καριέρα εκατοντάδων επιχειρηματιών, επαγγελματιών, στελεχών & αθλητών.
Παράλληλα, έχει βιώσει ο ίδιος & έχει διαχειριστεί με τον καταλληλότερο τρόπο, επιτυχίες & αποτυχίες, κρίσεις & προκλήσεις.

Είναι μέλος της mensa από το 1988 και πολλών επιχειρηματικών & επαγγελματικών φορέων.
Είναι πιστοποιημένος από την Τράπεζα της Ελλάδος & από την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Είναι μέλος του Hellenic Counseling, Coaching and Mentoring Association
Είναι ιδρυτικό μέλος του (International Association of Positive Psychology Coaching)
Στήριξε την δημιουργία του ερευνητικού, παιδαγωγικού, ανθρωπιστικού & θεραπευτικού κέντρου “δημιουργώ.εμένα θεραπεύω.εμένα” και του πρώτου κέντρου διάγνωσης, εκπαίδευσης, mentoring & θεραπείας χαρισματικών παιδιών, εφήβων & ενηλίκων “συν πλην Χάρισμα”, ακολουθώντας την πρωτοπόρο στον τομέα των χαρισματικών ανθρώπων & καινοτόμο οραματίστρια για μια καλύτερη παιδεία και για την προαγωγή της πολυεπίπεδης υγείας του ανθρώπου & της κοινωνίας, Μαρία Μπαξεβάνου. (www.centerforgifted.gr)

mob: +30 6932525935
web: www.copiousitc.com
mail. copiousitc@gmail.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

206 Views
0 Rating
1 Favorite
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ