Αλεξάνδρα Κορδόση

Αλεξάνδρα Κορδόση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια (MA., BSc., Pg.Cert.)

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Αλεξάνδρα Κορδόση είναι Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια Συνθετικής Προσέγγισης έχοντας εκπαιδευτεί στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι κάτοχος Πτυχίου Ψυχολογίας (BSc.) από το Middlesex University, London, Μεταπτυχιακού Διπλώματος (ΜΑ.) στη Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική από το City University London – School of Psychotherapy and Counselling, Regents College, London, Διπλώματος Συστημικής Οικογενειακής Θεραπείας (Pg. Cert.) από το Birkbeck College, London και Κλινικής Ψυχοπαθολογίας (Pg Cert.) από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει πιστοποιηθεί επιπλέον στη Θεραπεία Τραύματος και Μετατραυματικής Διαταραχής (Pg. Cert.) και στην Υποστήριξη στο Πένθος (Pg. Cert.) από την Εταιρεία Taking Flight International, Alberta Canada.

Είναι μέλος της Βρετανικής Ένωσης Ψυχολόγων (BPS) και πιστοποιημένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος από το Βρετανικό Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (HCPC).

Επιπλέον είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας (IARPP) και υπό πιστοποίηση Ομαδική Θεραπεύτρια από το Yalom Institue (USA).

Είναι κάτοχος Άδειας Εξασκήσεως Επαγγέλματος πιστοποιημένη από τα επαγγελματικά δικαιώματα ΣΑΕΠ. Στην επαγγελματικής της πορεία έχει εργαστεί σε διάφορες δομές με ενήλικες και παιδιά (“Daubeney Primary School, Hackney, London”, “Highbury Counselling Centre, London”,”Εργαστήρι Ανάπτυξης Παιδιού, Εφήβου και Οικογένειας ΑΡΓΩ”, “Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας”, Ιδιωτικό “Ιατρείο Κεφαλαλγίας και Ψυχικών Διαταραχών, “Δίοδος” Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης, “ΔΡΩ” Εταιρεία Εκπαιδευτικών Δραστηριότήτων).

Έχει επίσης ασκηθεί στο τμήμα Βραχείας Νοσηλείας γυναικών του Αιγινητείου Νοσοκομείου και έχει προσφέρει εθελοντική δράση με εφήβους στους “Γιατρούς του Κόσμου” και με καρκιονοπαθή παιδιά στους “Ανθρώπους Αγάπης” στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού (Πτέρυγα Ελπίδα).

Ενημερώνει συνεχώς τη πρακτική της στο χώρο της ψυχοθεραπείας, συμμετέχοντας σε εργαστήρια, συνέδρια, θεραπευτικές και εποπτικές ομάδες.

Τα τελευταία δέκα έτη εργάζεται ιδιωτικά, παρέχοντας Ατομική Ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους, Συμβουλευτική Γονέων και Οικογένειας, Ομαδική Ψυχοθεραπεία και Συνεδρίες Τηλεδιάσκεψης (Online Therapy).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEOS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

50,00 €
60,00 €

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

171 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share