Γιάννης Αγγελής

Γιάννης Αγγελής Claimed

Κοινωνικός λειτουργός - Σωματικός Ψυχοθεραπευτής

Average Reviews

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Αγγελής είναι κοινωνικός λειτουργός και σωματικός ψυχοθεραπευτής. Εργάζεται με ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενώ παράλληλα παρέχει ιδιωτικά ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας.
Ο Γιάννης Αγγελής γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος κοινωνικής εργασίας του ΑΤΕΙ Κρήτης. Έκανε την πρακτική του άσκηση στην Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο ατόμων με αναπηρίες Skolevein, στην πόλη Γκριμσταντ.
Μετέπειτα ειδικεύτηκε στη σωματική ψυχοθεραπεία, αποφοιτώντας από το κέντρο ‘’Βίλχελμ Ράιχ’’ -  Ελληνικό Ινστιτούτο νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, εργάστηκε εθελοντικά στο 18 Ανω, ως συντονιστής θεραπευτικής ομάδας. Από τον Δεκέμβριο του 2021 ως τον Φεβρουάριο του 2023 παρακολούθησε το βιωματικό σεμινάριο ραϊχικής σωματικής ψυχοθεραπείας σε επίπεδο Master που αποτελείται από 150 διδακτικές ώρες με θέμα: ''Στάση του σώματος και Χαρακτήρας'

Επίσης έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κοινωνικού λειτουργού. Επιπλέον, είναι εγγεγραμμένο μέλος του συλλόγου κοινωνικών λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ), της πανελλήνιας ένωσης σωματικών ψυχοθεραπευτών (Π.Ε.Σ.Ω.Ψ), και της ευρωπαϊκής ένωσης για την σωματική ψυχοθεραπεία (EABP).

Είναι υπέρμαχος της συνεχούς βελτίωσης του επαγγελματικού επιπέδου, με πάνω από 350 ώρες προσωπικής θεραπείας. Θεωρεί την ψυχοθεραπεία ως ένα ταξίδι και τον ψυχοθεραπευτή, ως ένα ξεναγό. Όσο πιο πολύ έχει ταξιδέψει ο ψυχοθεραπευτής, έχει αντίστοιχα και την ανάλογη ικανότητα, να βοηθήσει ουσιαστικά τον θεραπευόμενο σε αυτή την προσπάθεια του.
Αυτή την περίοδο εργάζεται ως κοινωνικός λειτουργός παρέχοντας συμβουλευτική και κοινωνική υποστήριξη σε ευπαθείς ομάδες, ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως ψυχοθεραπευτής, παρέχοντας θεραπεία σε εφήβους και ενήλικες, ενώ δραστηριοποιείται ακόμα και στο συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας , διατηρώντας συνεργασία με το σύλλογο ασθενών με πνευμονική υπέρταση.

Επιπλέον ασχολείται ενεργά με τη συγγραφή. Αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες ψυχολογίας και εν γένει κοινωνικού προβληματισμού, ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 εκδόθηκε η πρώτη του νουβέλα που ονομάζεται ‘’εξέγερση’’ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αέναον, και ένα βιβλίο αποτελούμενο από 35 κείμενα αυτοβελτίωσης με τίτλο "Το πέταγμα", από τις εκδόσεις Αγγελάκη

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Book Appointment

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

306 Views
1 Rating
0 Favorite
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ