Αλεξάνδρα Γκουντή

Αλεξάνδρα Γκουντή Claimed

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας | Ψυχοθεραπεύτρια

Average Reviews

Βιογραφικό

Είμαι πιστοποιημένη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας από την Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής & την European Association of Counselling και Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια (Κέντρο Εφαρμοσμένη Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής).
Εργάζομαι ιδιωτικά με ενήλικες online & δια ζώσης στα ελληνικά και στα αγγλικά και διατηρώ γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, Χαριλάου Τρικούπη 14 (μετρό Πανεπιστήμιο). Επίσης είμαι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο).

Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων πάνω στη ψυχική υγεία όπως το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Κλινική Ψυχοπαθολογία» του ΕΚΙΣΥΠ και έχω εκπαιδευτεί στο Trauma Focused-CBT από την Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών κ.α. Επιπλέον έχω ολοκληρώσει την Εκπαίδευση στο Συμπονετικό Νου του Ελληνικού Κέντρου Θεραπείας Εστιασμένης στη Συμπόνια.
Είμαι εθελόντρια "therapists for Ukraine" [complicated.life] και στην τηλεφωνική γραμμή "μίλα μου".
Έχω ολοκληρώσει την πρακτική μου άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας. Βόλου.
Βρίσκομαι σε συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων («Υπνος: Μια αναγκη που μπορει να διαταραχθει» | ΕΚΙΣΥΠ, «Αυτισμός» | Πανεπιστήμιο Πατρών, «η Ψυχολογία και η Θεραπεία των εξαρτήσεων», εργαστήρια από το συνεργατικό εγχείρημα “Από Κοινού: Ψυχοκοινωνική Ενδυνάμωση και Ψυχοθεραπεία” , το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακούγοντας Φωνές καθώς και άλλα).

Αυτή την περίοδο εκπαιδεύομαι στο 3ο Ρεύμα των Γνωσιακών Συμπεριφορικών Ψυχοθεραπειών στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και παρακολουθώ διάφορα σεμινάρια.

Τέλος, βρίσκομαι σε διαρκή εποπτεία και προσωπική θεραπεία.

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να στείλετε και email στο algkounti@gmail.com

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Book Appointment

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

505 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ