Τσιβίογλου Κωνσταντίνα

Τσιβίογλου Κωνσταντίνα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος

Average Reviews

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Τσιβίογλου Κωνσταντίνα και είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό ''Λίαν Καλώς'' και κατοχή Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος.
Αυτή τη στιγμή είμαι μέλος της επιστημονικής ομάδας σε Κέντρο Ημέρας στην Αθήνα όπου πραγματοποιώ ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες ενηλίκων . Συμμετέχω στις κλινικές συναντήσεις εποπτείας και παρίσταμαι ως βασική ομιλήτρια στα σεμινάρια Ψυχοεκπαίδευσης λειτουργών υγείας στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας καθώς και σε ημερίδες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε ζητήματα που αφορούν την κοινότητα.

Παράλληλα , εκπαιδεύομαι ψυχοθεραπευτικά στην Οικογενειακή - Συστημική Προσέγγιση στο Ινστιτούτο «Αντίστιξη» . (Αναγνωρισμένο από την European Family Therapy Association )

Προηγουμένως , υπήρξα μέλος της επιστημονικής ομάδας του Αιγινήτειου Νοσοκομείου , στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Παιδιών και Εφήβων , διεξάγοντας τις διαγνωστικές, κλινικές και θεραπευτικές δραστηριότητες της Υπηρεσίας μέσα από τη χορήγηση ψυχοδιαγνωστικών εργαλείων αξιολόγησης νοημοσύνης και προσωπικότητας.
Με αφορμή την εμφάνιση και εξάπλωση του Covid -19 στη χώρα μας, την περίοδο της προηγούμενης καραντίνας, πήρα μέρος σε διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχολογικής υποστήριξης ως εθελοντής ψυχολόγος. Μέσα από την εμπειρία αυτή είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με ένα εύρος κλινικών περιστατικών από όλη την Ελλάδα και όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Ολοκλήρωσα τη πρακτική μου άσκηση στην Κοινωνική Υπηρεσία Αγίου Δημητρίου στη διάρκεια της οποίας συμμετείχα σε ψυχαναλυτικές και ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες -ομαδικές και ατομικές- βασισμένες στο Ψυχόδραμα.
Έχω παρακολουθήσει πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων Κλινικής Ψυχοπαθολογίας, Κλινικών Δεξιοτήτων, Αυτισμού, Γνωσιακής και Συμπεριφοριστικής Θεραπείας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Διαχείρισης Συγκρούσεων και λοιπής θεματολογίας.
Πραγματοποιώ συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής μέσω Skype.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

988 Views
3 Ratings
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ