Τατιάνα Λεντούδη

Τατιάνα Λεντούδη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος-Σωματική Θεραπεία της Eva Reich & Εναλλακτικές Θεραπείες

Average Reviews

Βιογραφικό

Είμαι ολιστική ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, και έχω εκπαιδευτεί στη Σωματική Ψυχοθεραπεία, μια προσέγγιση που έχει τις ρίζες της στη βαθιά κατανόηση της σύνδεσης νου-σώματος.

Οι τομείς ενασχόλησής μου είναι το τραύμα, ψυχοσωματικά, διαχείρηση άγχους, όρια, φοβίες, πένθος, θλίψη, διαχείριση θυμού, προβλήματα σχέσεων, δυσκολίες προσαρμογής, αυτοεκτίμηση, αναβλητικότητα, έλλειψη κινήτρου, αποκλεισμός-περιθωριοποίηση, διαταραχές ύπνου, διαχείριση διαζυγίου-χωρισμού.
Παρέχω υπηρεσίες ατομικής συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε εφήβους και ενήλικες.

Πιστεύω ότι οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι σωματικές μας αισθήσεις είναι όλα αλληλένδετα και μπορούν να επηρεάσουν τη συνολική υγεία και ευεξία μας. Βοηθώντας τους πελάτες μου να συνειδητοποιήσουν περισσότερο αυτές τις συνδέσεις, μπορώ να τους βοηθήσω να απελευθερώσουν παλιά μοτίβα και πεποιθήσεις που μπορεί να τους εμποδίζουν και να προωθήσουν μια μεγαλύτερη αίσθηση συνολικής ισορροπίας και αρμονίας.

Στόχος μου είναι μέσω της άσκησης στον θεραπευόμενο θεραπευτικών σωματικών και λεκτικών εργαλείων, να επέλθει επίγνωση των μπλοκαρισμάτων – αμυνών που έχει αναπτύξει (σε σωματικό – ενεργειακό – συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο), και να αναδυθούν και βιωθούν οι συγκαλυμμένες λόγω της θωράκισης τραυματικές συναισθηματικές και λεκτικές μνήμες. Το αποτέλεσμα είναι η αποκατάσταση της ροής της ζωτικής ενέργειας, αλλά και η μέγιστη προσέγγιση της έννοιας της ψυχικής υγείας που κατά τον Β. Ραιχ είναι η ολοκληρωτική ικανότητα εμπειρίας και διαχείρισης όλων των συναισθηματικών εκφάνσεων της ψυχής.

Στο χώρο μου, προσπαθώ να δημιουργήσω ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου οι πελάτες μου μπορούν να αισθάνονται άνετα να εξερευνούν τον εσωτερικό τους κόσμο και να συνδέονται με τις δικές τους έμφυτες θεραπευτικές ικανότητες.

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω στο ταξίδι σας προς μεγαλύτερη υγεία και ζωτικότητα.
Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας!

Αν θέλετε να μάθετε παραπάνω για εμένα και τη δουλειά μου, παρακαλώ επισκεφτείτε το blossomingtherapy.com

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

39 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ