Σταμάτης Μονιούδης

Σταμάτης Μονιούδης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Average Reviews

Βιογραφικό

Σπουδές
Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, αποκτώντας την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (αρ.πρωτ. 1155/2017).
Συνέχισα τις σπουδές μου, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση στην Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα εξειδικεύθηκα στο μοντέλο της Γνωσιακής και Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (Cognitive and Behavioral Therapy – CBT) στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Η εκπαίδευση συνεχίζεται μέσα από την συμμετοχή στο πρόγραμμα Γνωσιακή Θεραπεία Βασισμένη στην Ενσυνειδητότητα (Mindfulness Based Cognitive Therapy - MBCT) του Oxford Mindfulness Centre του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Η επιμόρφωση συνεχίζεται διαρκώς μέσα από τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και αναζήτηση επιστημονικών ερευνών.

Προσέγγιση
Η προσέγγιση που ακολουθώ είναι η Γνωσιακή και Συμπεριφορική Θεραπεία (Cognitive and Behavioral Therapy – CBT) & η Ενσυνειδητότητα (Mindfulness).

Επαγγελματική Εμπειρία
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου εμπειρίας, έχω συνεργαστεί με δομές και οργανισμούς παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις. Πιο συγκεκριμένα:
• Ψυχολόγος στο Κέντρο Θεραπειών Dance Your Soul Glyfada
• Ψυχολόγος στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής
• Εργασιακός Σύμβουλος στην ΑΜΚΕ Generation 2.0 RED
• Ψυχολόγος στο Κέντρο Μνήμης Αγίου Ελευθερίου
• Ψυχολόγος σε Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, συνεργαζόμενος με την ΑΜΚΕ Ιατρική Παρέμβαση – MEDIN
• Σύμβουλος Ψυχολόγος στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Χίου, συνεργαζόμενος με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης
• Ψυχολόγος στο Ψυχιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, συνεργαζόμενος με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.)
• Ψυχολόγος στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου, συνεργαζόμενος με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και το Ανθρωπιστικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο PRAKSIS
• Ψυχολόγος στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΚΕ.Δ.Δ.Υ) Ρεθύμνου

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

5026 Views
10 Ratings
3 Favorites
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ