Πομποδάκη Μαρία

Πομποδάκη Μαρία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος MSc

Average Reviews

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής. Το ενδιαφέρον μου όμως για την Ψυχολογία με οδήγησε να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας το 2001 και απέκτησα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συμμετείχα στην εξειδικευμένη επιμόρφωση "Certificate in Coaching - AC Accredited" από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Εργάστηκα για αρκετά χρόνια σε δομές ψυχικής υγείας, όπως το Κέντρο Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών του Ν. Ρεθύμνου, στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με αναπηρία “ΑΓΑΠΗ”, στο Ελληνικό Κέντρο για την Ψυχική Υγεία και Θεραπεία του Παιδιού και της Οικογένειας "ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ". Έχω συνεργαστεί με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα "Ψυχολογική υποστήριξη μεταναστών και παλιννοστούντων", αλλά και το ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης), έχοντας αποκτήσει εξιδεικευμένη κλινική εμπειρία στο αντικείμενο σπουδών μου.

Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, συνεδριών και εκπαιδεύσεων μεταξύ των οποίων, Ατομική και Ομαδική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Οικογένειας Συστημικής Συμβουλευτικής και Θεραπείας Ν. Χανιών, διετής εποπτεία ψυχοδυναμικής προσέγγισης, ψυχοδιαγνωστικό σεμινάριο από την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και της Οικογένειας για την αξιολόγηση της νοημοσύνης του παιδιού και του εφήβου WISC-III,, εκπαίδευση στη Νοηματική Γλώσσα από το Σύλλογο Κωφών Ν. Ρεθύμνης και πολλά άλλα.

Από την πρώτη μέρα της επαγγελματικής μου πορείας έως και σήμερα, συνεργάζομαι με επόπτη και δεν παραλείπω να επιμορφώνομαι διαρκώς σε θέματα που αφορούν στον τομέα της ψυχικής υγείας. H πολυετής εμπειρία μου στο χώρο της ψυχικής υγείας σε συνδυασμό με την αγάπη και το ενδιαφέρον για το επάγγελμα μου αλλά και η διαρκής επιμόρφωσή μου έχουν αποδειχθεί χρήσιμα εργαλεία για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

2 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ