Πήλιου Χρύσα

Πήλιου Χρύσα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια | Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ειδικεύεται σε θέματα ψυχικής υγείας βοηθώντας τον άνθρωπο να ξεκλειδώσει τη δύναμη και την ευτυχία που κρύβει μέσα του για να μπορέσει να εξελίξει τη ζωή του.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ). Είναι πτυχιούχος Higher National Diploma – HND στη Ψυχολογία από το University of Wales. Έχει ειδικευτεί στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία του Πειραϊκού Ινστιτούτου Συνθετικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας – ΕΨΥΘΕ (Γνωσιακή – Συμπεριφορική, Ψυχοδυναμική και Συστημική Θεραπεία). Έχει εκπαιδευτεί στο Mindfulness & Meditation Therapy & Coach από το International Association of Coaches, Therapists & Mentors.

Έχει εκπαιδευτεί στις ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και στις εναλλακτικές θεραπείες. Γράφει Παραμύθια για μεγάλους και παιδιά τα οποία και χρησιμοποιεί ως μέσω θεραπείας στις θεραπευτικές ομάδες και τα βιωματικά σεμινάρια.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στην Διεύθυνση Ανθρώπινου δυναμικού. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί ιδιωτικό γραφείο, είναι ιδιοκτήτρια του harmonylife.gr το οποίο είναι ένα κέντρο αυτογνωσίας που παρέχει υπηρεσίες από τον κλάδο της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας, συνθέτοντας ποικίλες παραδοσιακές αλλά και πιο σύγχρονες προσεγγίσεις.

Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, εφήβους, ζεύγη και οικογένειες. Πραγματοποιεί συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων και συντονίζει ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας – αυτοβελτίωσης. Συνεργάζεται με διάφορα φροντιστήρια, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, σχολεία και παιδικούς σταθμούς ως σύμβουλος γονέων.

Εξασκεί διαλογισμούς Mindfulness & Meditation και Positive Psychology Coaching σε ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια και σε διάφορους οργανισμούς.

Εφαρμόζει ένα συνθετικό μοντέλο θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική εξέλιξη και αυτογνωσία του ανθρώπου επιλέγοντας πάντα αυτό που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά.

Θεωρώντας υποχρέωση αλλά και ιδιαίτερη απόλαυση τη δια βίου μάθηση, συνεχίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της επιστήμης της και να εκπαιδεύεται σε νέους τομείς παρακολουθώντας συνέδρια και σεμινάρια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

464 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ