Νικόλαος Κ. Βαρβέρης

Νικόλαος Κ. Βαρβέρης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Business & Career Coach | People Empowerer

Average Reviews

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Κων/νου Βαρβέρης, είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά το Διεθνές Εμπόριο και μεταπτυχιακής ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, λαμβάνοντας έπαινο και υποτροφία. Ως λάτρης της γνώσης, συνεχίζει τις σπουδές του στην Ψυχολογία στο Wrexham Glyndwr University, καθώς και στο Leadership & HR Management στο European International University, έχοντας λάβει πλήρη υποτροφία ως νικητής του Education Awards GR 2019.

To 2016 ξεκίνησε την ενεργή ενασχόληση με το Coaching, ως εκπαιδευόμενος διευθυντής σε πολυεθνική εταιρία. Είναι απόφοιτος του προγράμματος Συμβουλευτικής και Life Coaching του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, του Executive Coaching & Management του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων και πρόσφατα κάτοχος του Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills – Practitioner Level από την CE Int’l Academy, όπως και μέλος του HCA & EMCC.

Είναι υπεύθυνος στρατηγικής και ανάπτυξης της εταιρείας OVIVIEW HR Business Tool, έχει εργαστεί για τον μεγαλύτερο οργανισμό προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των νέων πτυχιούχων της χώρας μας, όντας πάντα ενεργό μέλος εθελοντικών οργανώσεων, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Λόγω της δράσης του, το 2020 μπήκε στην λίστα "UNDER 30" Ανατολικής Ευρώπης του Business Elite's.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

1152 Views
0 Rating
1 Favorite
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ