Νικόλαος Κ. Βαρβέρης

Νικόλαος Κ. Βαρβέρης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Business & Career Senior Coach | Certified Trainer

Average Reviews

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Κων/νου Βαρβέρης, είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά το Διεθνές Εμπόριο και μεταπτυχιακής ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, λαμβάνοντας έπαινο και υποτροφία. Πρόσφατα ολοκλήρωσε δεύτερο πτυχίο μεταπτυχιακών σπουδών στο Leadership & HR Management στο European International University, έχοντας λάβει πλήρη υποτροφία ως πρώτος νικητής του Education Awards GR 2019. Ως λάτρης της γνώσης, συνεχίζει τις σπουδές του στην Ψυχολογία (B.Sc. Psychology, Hons) στο Wrexham Glyndwr University.

Το 2016 ξεκίνησε την ενεργή ενασχόληση με το Coaching, ως εκπαιδευόμενος διευθυντής σε πολυεθνική εταιρία. Είναι απόφοιτος του προγράμματος Συμβουλευτικής και Life Coaching του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, του Executive Coaching & Management του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων και του Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills από την CE Int’l Academy. Είναι μέλος του HCA & EMCC Greece και κατέχει επίσημη πιστοποίηση ως Senior Practitioner από τον EMCC Global.

Είναι υπεύθυνος στρατηγικής και ανάπτυξης της εταιρείας OVIVIEW HR Business Tool κερδίζοντας το πρώτο βραβείο του εθνικού διαγωνισμού GSEA 2021 του Entrepreneurs Organization, Manager & Development Coach στην SYNTAX IT GROUP με έδρα την Ελλάδα και δραστηριότητα στον Αραβικό Κόλπο και Instructor στα προγράμματα ανάπτυξης Interreg Europe. Από το 2021 αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Anelixis Consulting. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί για τον μεγαλύτερο οργανισμό προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των νέων πτυχιούχων της χώρας μας ReGeneration, όντας πάντα ενεργό μέλος εθελοντικών οργανώσεων, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Λόγω της δράσης του, το 2020 μπήκε στην λίστα "UNDER 30" Ανατολικής Ευρώπης του Business Elite's και στην Ελληνική λίστα 30 under 30 του Forbes.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

1468 Views
0 Rating
2 Favorites
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ