Μαρία Παπαγεωργίου

Μαρία Παπαγεωργίου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος Υγείας, MSc.

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι η Μαρία Παπαγεωργίου και είμαι απόφοιτος από το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), όπου και έκτοτε διατηρώ άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Η πρακτική μου άσκηση πραγματοποιήθηκε στην Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, όπου παρακολουθούσα οικογένειες και ζευγάρια σε ψυχοθεραπευτικό πλαίσιο και ταυτόχρονα εκπαιδευόμουν στην θεραπεία ζεύγους. Στην συνέχεια, η Κλινική Ψυχοπαθολογία μου κέντρισε το ενδιαφέρον και ακολούθησα μετεκπαίδευση στην A’ Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών, όπου επικεντρώθηκα στην μελέτη του ανθρώπινου ψυχισμού. Έπειτα, ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στην Ψυχολογία της Υγείας από το University of Central Lancashire, ένα πτυχίο που με βοήθησε να κατανοήσω καλύτερα την πληθώρα των ατομικών και περιβαλλοντικών παραγόντων που επηρεάζουν την ψυχική αλλά και σωματική μας υγεία.
Επιπρόσθετα, είμαι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια-Συντονίστρια Σχολών Γονέων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων, καθώς ο θεσμός της οικογένειας μπορεί να είναι ένα υποστηρικτικό και συναισθηματικά ασφαλές πλαίσιο για όλα της τα μέλη. Τέλος, μετεκπαιδεύτηκα στην Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία και είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.).
Έκτοτε εργάζομαι ιδιωτικά παρέχοντας συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε ενήλικες για την διαχείριση αγχωδών διαταραχών και κρίσεων πανικού, κατάθλιψης, ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, συναισθηματικών διαταραχών, πένθους, χρονίων παθήσεων καθώς και αυτοάνοσων νοσημάτων, θεραπεία ζεύγους και οικογένειας καθώς και συμβουλευτική παιδιών και εφήβων.
Κλείνοντας, η συνεχόμενη και συνεχιζόμενη, στην πορεία των ετών μου, αναζήτηση και θέληση για περαιτέρω γνώση στον κλάδο της Ψυχολογίας, εμπλουτίστηκε –και συνεχίζει ακόμα μέχρι και σήμερα να εμπλουτίζεται – από μία σειρά σεμιναρίων και εισηγήσεων σε συνέδρια, τα οποία αφορούν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ