Μάνθος Μυριούνης του Σπυρίδωνα

Μάνθος Μυριούνης του Σπυρίδωνα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής/ Life coach

Average Reviews

Βιογραφικό

ΜΙΝΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Μάνθος Μυριούνης είναι Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής και έπειτα από το βασικό του πτυχίο Ψυχολογίας έχει εκπαιδευτεί στην Οικογενειακή Θεραπεία και Θεραπεία Ζεύγους (Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών, Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο) και στο Μορενικό Ψυχόδραμα (Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών).

Το εργασιακό του ιστορικό περιλαμβάνει δεκαετή προσφορά σε δημόσιες δομές όπως του Υπουργείου Υγείας, του ΚΠΑ ΟΑΕΔ, του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Εδώ και μια εξαετία εργάζεται διατηρώντας ιδιωτικό γραφείο, στην ιδιαίτερη του πατρίδα τα Ιωάννινα και τα τελευταία τρία χρόνια στην Αθήνα.
Παράλληλα συνεργάζεται σε σταθερή και μακροχρόνια βάση με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σαν εισηγητής στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας.

Πλήθος μετεκπαιδεύσεων και επιμορφώσεων συνοδεύουν την επαγγελματική του ταυτότητα, προσδίδοντάς του ποιότητα αλλά και πλαισιώνουν ευρυγωνικά την θέασή του για τον άνθρωπο και τα πάθη του, τις συνειδητές κι ασυνείδητες πραγματικότητές του και τα ενδοψυχικά του γίγνεσθαι.

Παιδοψυχολογία (Παν. Αιγαίου)
Τη Συμβουλευτική και το Life Coaching (Παν. Αιγαίου)
Την οργάνωση και ηγεσία ΜΚΟ (Παν. Αιγαίου)
Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών)
Εκπαίδευση Ενηλίκων (Παν. Αιγαίου)
Ειδική Αγωγή και την Αναπηρία και τους τρόπους αντιμετώπισης, διαχείρισης και θεραπείας των ίδιων και των οικογενειών τους (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας )

Έχει πραγματοποιήσει σειρά εισηγήσεων σε Πανελλήνια Συνέδρια Ψυχολογίας αλλά και συμμετοχή και σε Παγκόσμιο Συνέδριο Οικογενειακής Θεραπείας.

Πολλές φορές έχει εθελοντικά προσφέρει θεραπευτικό και εκπαιδευτικό έργο σε δομές ψυχικής υγείας ( ΣΟΦΨΥ) και έχει εκλεγεί σε διοικητικές θέσεις των φορέων αυτών (Γ.Γ. ΚΟΙΝΣΕΠ) μιας και διαθέτει μια πολύ καλή και ενσυναισθητική σχέση με την πλειοψηφία των ωφελούμενων.
Δείχνοντας πάντοτε την οξυμένη συναισθηματική του αντίληψη καθώς και την ιδιαίτερή του ματιά στις κοινωνικά απομονωμένες και εργασιακά αποκλεισμένες ομάδες ανθρώπων εναντιώνεται στα φαινόμενα στιγματισμού υποστηρίζοντας την διαφορετικότητα σαν μοναδική πηγή ομορφιάς!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

553 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
1 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ