Μανώλης Ζερβάκης

Μανώλης Ζερβάκης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Προσωπικής Ανάπτυξης

Average Reviews

Βιογραφικό

Ο Μάνος Ζερβάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε και αποφοίτησε από το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ως Μηχανολόγος Μηχανικὀς T.E.

Παράλληλα εργαζόταν στον τομέα του Marketing σε διεθνή εταιρεία και ασχολήθηκε ως ηθοποιός στο περιφερειακό θέατρο Κρήτης «Μίνωα». Το 2005 ξεκίνησε να συμμετέχει σε παραστάσεις και καλοκαιρινές περιοδείες σε όλη την Κρήτη, καθώς απέκτησε ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς του Ηρακλείου.

H αγάπη του για το θέατρο τον οδήγησε το 2009 στην Αθήνα όπου σπούδασε στην Ακαδημία Τέχνης Ακμή ‘’Υποκριτική Θεάτρου – Κινηματογράφου’’ και αποφοίτησε το 2011 με άριστα. Στη συνέχεια το 2013 απέκτησε τον τίτλο B.A. in Performing Arts από το Queen Margaret University of Edinburgh και αποφοίτησε επίσης με άριστα. Παράλληλα με τις σπουδές εργαζόταν και στην Αθήνα στον τομέα του marketing και αργότερα και στον τομέα των πωλήσεων.

Μετά το τέλος των σπουδών του ο Μάνος εργάστηκε ως ηθοποιός στο θέατρο, την τηλεόραση τον κινηματογράφο και ως Clown – animater σε παιδικές εκδηλώσεις. Σήμερα είναι συγγραφέας και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Προσωπικής Ανάπτυξης με αντίστοιχες σπουδές στο Πανεπιστήμιου Αιγαίου και την Coaching Evolution Int’l Academy, απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ και ιδιοκτήτης του Ωριμάζω.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

BLOG POSTS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

141 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ