Λάμπρος Στραβελάκης

Λάμπρος Στραβελάκης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Life & Business Coach

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H Φιλοσοφία μου ως LifeCoach
Ο τρόπος που βλέπω την ζωή είναι μέσα από ένα πρίσμα απελευθέρωσης. Βλέπω ότι όταν αναλαμβάνει κάποιος το 100% της ευθύνης της πραγματικότητάς του, μπορεί να αλλάξει αυτήν την πραγματικότητα και να την διαμορφώσει στοχεύοντας σε ουσιαστικές αξίες.
Μαζί, θα δούμε μαζί ποιες είναι οι δικές σου αξίες/αρχές (τι θεωρείς σημαντικό) και θα εναρμονίσουμε τους στόχους σου με τις αξίες σου. Είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι όποιος ακολουθεί τις αρχές του σε όλα όσα κάνει, είναι και ευτυχισμένος! Είναι ένας διαφορετικός τρόπος να δούμε την λέξη πειθαρχεία… σαν σύνθετη λέξη, είμαι πεπεισμένος για τις αρχές μου!

Εκτός από την εναρμόνιση των στόχων σου, θα δούμε, με ήρεμο και δομημένο τρόπο, τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε για να τους πραγματώσεις. Ο δικός μου ρόλος είναι να δημιουργήσω μια δημιουργική και ασφαλή ατμόσφαιρα συνεργασίας, και ανάπτυξης του σχεδίου δράσης σου, αλλά και να σε στηρίξω σε στραβοπατήματα και αναποδιές. Έτσι ΕΣΥ θα είσαι αυτός που θα πετύχει τον στόχο του, εσύ θα είσαι αυτός που θα βραβευτεί για τα υπέροχα αποτελέσματα και φυσικά εσύ θα είσαι αυτός που θα απολαύσει την νέα ευτυχισμένη ζωή!

Πελάτες
Έχω γίνει LifeCoach σε ανθρώπους από κάθε πτυχή της Ελληνικής πραγματικότητας. Από μικρούς επαγγελματίες (ρεφλεξολόγους, γραφίστες, λογιστές, αισθητικούς, security trainers, και ιδιοκτήτες μικρών σχολών) μέχρι υπεύθυνους ιδρυμάτων, σωματείων και Μ.Κ.Ο.
Σαν Wellness Coach έχω βοηθήσει α-σθενείς να βρουν τον δρόμο τους προς την επανάκτηση του σθένους τους, με επικέντρωση σε πελάτες που προτιμούν να συνδυάζουν τις ολιστικές θεραπείες με την κλασσική ιατρική.
Σαν καθηγητής διδάσκω από το 2009 μια σειρά μαθημάτων επαγγελματισμού για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για την ανάπτυξη και διατήρηση του πελατολογίου τους. Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμένα.

Εμπειρία και Εκπαίδευση
Τελειώνοντας λύκειο στις ΗΠΑ, σπούδασα Οικονομολόγος στο Ohio University και στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος – Deree. Ολοκλήρωσα τις σπουδές στην ρεφλεξολογία και απέκτησα εκτενή εμπειρία σε ΜΚΟ που έκαναν επιστημονική δουλειά σε θέματα μετανάστευσης, ρατσισμού και διακρίσεων. Εργάστηκα ως πωλητής και ως εκπαιδευτής πωλητών σε πολυεθνική εταιρία, διεύθυνα θέατρο, και ως διευθυντής σε σχολή ολιστικών θεραπειών αλλά και ιδιοκτήτης σπα, μέχρι που βρήκα το κάλεσμά μου!
Το 2009 ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου στο Coaching,με επικέντρωση στο Wellness Coaching, και το 2014 την ολοκλήρωσα στο Kingstown College IR , με το Advance Diploma in Excecutive and Personal Coaching | ICF | EMMC | .

Επιρροές
Όντας Κωνσταντινουπολίτης και γόνος ολιστικής θεραπεύτριας έχω μέσα μου βαθιά ριζωμένο τον ανατολικό τρόπο σκέψης. Αγαπώ βαθιά την ζωή σε όλες τις πτυχές της και απολαμβάνω κάθε στιγμή με ζωντάνια και παράλληλη ενδοσκόπηση.
Ταυτόχρονα όμως τα χρόνια μου στις ΗΠΑ με εμφύσησαν με έναν πραγματισμό και μια αφοσίωση στην ελευθερία που έχουν γίνει οι βασικοί λόγοι που δεν εργάζομαι ως Life Coach, είμαι LifeCoach!

Υπηρεσίες
Ως coach σε βοηθάω να πραγματώσεις το όνειρο σου με τα δικά σου μέσα, συχνά ξεκινώντας από την εξεύρεση του ονείρου σου!
Μπορούμε να δούμε συγκεκριμένα θέματα που σε απασχολούν, όπως η διαχείριση χρόνου και η λύση διλημμάτων, και να τα λύσουμε παρέα μέσα σε 2-3 ραντεβού.
Μπορούμε και να αναλάβουμε μαζί να πραγματώσουμε μεγαλύτερους στόχους όπως η διαχείριση επιθετικών ατόμων, ή η αλλαγή στην στόχευση ζωής και να ζήσουμε παρέα την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής σου!
Φυσικά μπορούμε να επανεξετάσουμε, να βελτιώσουμε ή και να ιδρύσουμε από τα θεμέλια μια νέα καριέρα ή επιχείρηση και να ξαναβάλουμε την χαρά στην εργασία και να ενώσουμε την ευτυχία με την ζωή.

Μπορείς να με γνωρίσεις και σε ομιλίες ή σε σεμινάρια που κάνω ή να κλείσουμε ένα ραντεβού για να πιούμε ένα καφέ μαζί και να δούμε αν και κατά πόσο μπορώ να σου σταθώ ως LifeCoach στο επόμενο σκαλοπάτι της ζωής σου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEOS