Κορδελίδου Βασιλική

Κορδελίδου Βασιλική ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Hatha Yoga Instructor

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H Κορδελίδου Βασιλική ασχολήθηκε πολλά χρόνια ερασιτεχνικά με τον μπαλέτο και το σύγχρονο χορό. Μέσα από αυτό το πάθος της, γνώρισε την επιστήμη της yoga το 2010 και ξεκίνησε την πρακτική της σαν ασκούμενος της Yoga .
Το 2015 αποφάσισε ότι έχει βρει το τρόπο ζωής που θέλει να ακολουθήσει μέσα από το μονοπάτι που της προσέφερε η επιστήμη της yoga και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Ξεκίνησε αποκτώντας το πρώτο πτυχίο των 200 ωρών (RYT®200) της yoga alliance foundation (Yoga Alliance Diploma – Studio One) ενώ παράλληλα την ίδια χρονιά ασχολήθηκε με την παιδική Yoga αποφασισμένη να μεταδώσει την επιστήμη της yoga και σε μικρότερες ηλικίες, ολοκληρώνοντας το πτυχίο των 95 ωρών (Flower Kids Yoga Teacher Training 95H).
Το Σεπτέμβριο του 2018 στην Αθήνα γνώρισε την Ashtanga yoga με το μεγάλο δάσκαλο Manju Pattahbi Jois (Primary Series Teacher Training) και αργότερα ταξίδεψε στην Ινδία θέλοντας να γνωρίσει την yoga στη γενέτηρά της. Παρακολούθησε μαθήματα στο Rishikesh , Parmarth Niketan Ashram και Patanjali International Yoga Foundation Rishikesh και στο Ν.Δελχί στο Sivananda Yoga Vedanta Nataraja Centre.
Επιστρέφοντας από την Ινδία αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της παρακολουθόντας το εξελιγμένο πτυχίο 500 ωρών Advanced Yoga 500hr Teacher Training Course στο Anahata Yoga Studio.

“Μέσα από τη γιόγκα ζω γεμάτη έμπνευση και όρεξη για καινούργια πράγματα.
Η γιόγκα μου έχει μάθει να εμπιστεύομαι να ακούω και να αγαπώ τον εαυτό μου. Να ζω γεμάτη ευγνωμοσύνη για την ίδια τη ζωή.
Μου έχει μάθει να εξελίσσομαι και να ψάχνω την ομορφιά σε κάθε στιγμή της ζωής.”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ