Κωνσταντοπούλου Αλεξάνδρα

Κωνσταντοπούλου Αλεξάνδρα

Εναλλακτική Ψυχοθεραπεύτρια | Angelic Reiki Master

Average Reviews

Βιογραφικό

Εδώ και 7 χρόνια, οι προσωπικές μου επιλογές, οι σταθμοί μου στο εξελικτικό μου μονοπάτι, με οδήγησαν στην ανακάλυψη της Πνευματικότητας και του δικού μου Προσωπικού Πνευματικού και Αυτογνωσιακού Μονοπατιού. Με κέρδισε ο χώρος των ολιστικών - εναλλακτικών, πνευματικών και ψυχοθεραπευτικών θεραπειών καθώς η δίψα μου για την προσωπική μου εξέλιξη έγινε παράλληλα το κίνητρο για να προσφέρω Βοήθεια, Καθοδήγηση, Υποστήριξη και Αγάπη στους ανθρώπους που επιθυμούν να γνωρίσουν και να εξελίξουν και να μετουσιώσουν τον εαυτό τους.
Πρώτος σταθμός στο μονοπάτι της προσωπικής μου εξέλιξης ήταν η επαφή μου με το «Εκκρεμές» ανακαλύπτοντας μέσω αυτής της τεχνικής εκείνα τα κομμάτια του εαυτού μου που επιθυμούσα να μεταμορφώσω. Αυτό έγινε η αρχή για να εν – θυμηθώ αυτήν την τεχνική, να την εξελίξω και εμπλουτίσω με βάση την προσωπική μου καθοδήγηση, να την προσφέρω και να την μεταλαμπαδεύω στους ανθρώπους που έρχονται κοντά μου.
Η επιθυμία μου για την αναζήτηση της Αλήθειας με οδήγησε στην εν – θύμηση της τεχνικής του Channeling, με την οποία η επικοινωνία μου με τον πνευματικό κόσμο με βοήθησε ακόμα περισσότερο να αναπτύξω τα εσωτερικά μου ταλέντα.
Η ανάγκη μου να διευρύνω τις γνώσεις μου για να μπορώ να προσφέρω στην ανθρωπότητα με οδήγησε στην εν – θύμηση μίας ακόμα τεχνικής. Αυτής του Αγγελικού Ρεικι. Ξεκίνησα παίρνοντας τον 1ο – 2ο βαθμό. Ακούγοντας την εσωτερική μου καθοδήγηση ακολούθησε ο 3ος – 4ος βαθμός και ο βαθμός του Master Teacher.
Αναγνωρίζοντας τη σημασία του υποσυνειδήτου στη Ζωή και στη Δημιουργία της Πραγματικότητάς μας ακολούθησα την εσωτερική μου παρόρμησή και έλαβα τη γνώση μίας νέας τεχνικής αυτήν της Θεραπευτικής Ύπνωσης και του Επαναπρογραμματισμού του Υποσυνειδήτου.
Ταυτόχρονα, θέλοντας να εξελιχθώ προσωπικά και θεραπευτικά, έχοντας πάντοτε ως πυξίδα σε αυτό το προσωπικό και θεραπευτικό μου ταξίδι την ολιστική προσέγγιση της Ανθρώπινης Υπόστασης και θέλοντας πάντοτε να προσφέρω το Ύψιστο Κρυσταλλικό μου Δυναμικό έλαβα γνώση και εκπαίδευση πάνω στην ψυχοθεραπευτική τεχνική της Gestalt και ειδικότερα στην τεχνικής της Άδειας Καρέκλας.
Τέλος, η συνεχής και αστείρευτη επιθυμία μου για γνώση και εξέλιξη με οδήγησε στον επόμενό μου στόχο και την απόκτηση του πτυχίου «Coaching και Ηγεσία», ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης πιστοποιημένο από τον ICF (International Coach Federation). Άλλο ένα μοναδικό και αποτελεσματικό εργαλείο γνώσης και εξέλιξης ήρθε να υποστηρίξει την αστείρευτη επιθυμία μου για προσφορά, υποστήριξη, βοήθεια και συμπαράσταση. Η Αγάπη μου για να προσφέρω θεραπεία γίνεται καθημερινά ο προσωπικός μου φάρος που μου δείχνει το δρόμο προς την προσωπική μου εξέλιξη, προσφέροντας απλόχερα, με Ανιδιοτέλεια όλη τη Γνώση και Σοφία που υπάρχει μέσα μου.
Καθώς βίωσα και βιώνω τις αλλαγές στην προσωπική μου Ζωή έθεσα σαν στόχο να βοηθώ και άλλους ανθρώπους να εν – θυμηθούν τον πραγματικό τους Εαυτό. Η συνειδητοποίηση ότι η σχέση μας με το εσωτερικό μας παιδί παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή μας, έγινε η Έμπνευση που χρειαζόμουν για να Δημιουργήσω το «Σεμινάριο Παιδικότητας. Ένα ταξίδι φιλικότητας προς το Εσωτερικό μας Παιδί».
Στη συνέχεια, το προσωπικό μου βίωμα και το έντονο συναίσθημα του θυμού που αισθανόμουν για πολλά χρόνια μέσα μου με καθοδήγησαν στη δημιουργία του δεύτερου σεμιναρίου μου «Το Δώρο του Θυμού». Μέσα από αυτό το σεμινάριο επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας όλη μου την προσωπική πορεία εξέλιξης και μετουσίωσης των εμπειριών μου, σε σχέση με τον θυμό μου αλλά και κρατώντας σας από το χέρι να σας καθοδηγήσω να εν – θυμηθείτε και να Δημιουργήσετε τη νέα σας Πραγματικότητα της Συμπόνιας, της Συχώρεσης, της Ελευθερίας και της Χαράς!
Ταυτόχρονα, η αστείρευτη επιθυμία μου για μελέτη με οδήγησε στον θαυμαστό κόσμο των chakra και της σοφίας που έχουν αποθηκευμένη μέσα τους! Έτσι, δημιουργήθηκε το σεμινάριο «Ανακαλύπτοντας τα Chakra μας», το οποίο έχει σκοπό να μας φέρει κοντά στις επιμέρους πτυχές του υποσυνειδήτου μας, ανακαλύπτοντας όλο και βαθύτερα τον Εαυτό μας μέσα από τις πεποιθήσεις, τους φόβους και τις πάσης φύσεως καταγραφές και εμπειρίες. Επίσης, στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι να γίνει εύκολα κατανοητή και συνειδητή η άμεση σχέση και αλληλεπίδραση που έχει ο νους μας, συνειδητός και υποσυνείδητος, με το φυσικό μας σώμα και τις ασθένειες ή τραύματα – ατυχήματα. Μέσα από αυτόν τον κύκλο των 8 σεμιναρίων ανακαλύπτουμε μαζί έναν νέο κόσμο, μία νέα πραγματικότητα για το πώς μέσα από τις σκέψεις και τα πιστεύω μας ορίζουμε την ευεξία ή την ασθένεια του φυσικού μας φορέα.
Τέλος, η ύπαρξη της νέας πραγματικότητας που όλοι βιώσαμε το χειμώνα αυτό του 2020, αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία ενός on line σεμιναρίου. Η σκέψη της υλοποίησης ενός εβδομαδιαίου, on line σεμιναρίου προϋπήρχε καιρό μέσα μου και οι ανάγκες της νέας πραγματικότητας, με την τήρηση των αποστάσεων που αυτή χρειάζεται, αποτέλεσε τον καταλύτη για τη δημιουργία του σεμιναρίου της «Δραστικής Συγχώρεσης μέσα από το Τσάκρα της Καρδιάς». Με τη βοήθεια καθοδηγούμενων διαλογισμών θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα σε επαφή με το chakra της Καρδιάς μας και θα ανακαλύπτουμε νέες πτυχές και δυνατότητες της Πολυδιάστατης & Μοναδικής Ύπαρξής μας και με τη βοήθεια των ασκήσεων της Δραστικής Συγχώρεσης θα απελευθερώνουμε στο Θεϊκό Φως κάθε τραύμα, οπτική και πεποίθηση για τον Εαυτό που δεν είναι Αγάπη.
Αυτή τη στιγμή νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και όλη τη Γνώση που έχω αποκτήσει. Βαθιά μου επιθυμία είναι να μοιραστώ τις σκέψεις μου και τα προσωπικά μου βιώματα με όλους όσους το επιθυμούν και νιώσουν το κάλεσμα ότι θα βοηθηθούν. Για το λόγο δημιούργησα με πολύ Χαρά και Αγάπη τον Αστικό Συνεταιρισμό Κοινωνικού Σκοπού περιορισμένης ευθύνης, με την επωνυμία «ACTUALLY….I CAN HEALING & COACHING ETHERIC ACADEMY ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ» και με το διακριτικό τίτλο «AiCAN ΚΟΝ.Σ.ΕΠ». Στόχος της “ACTUALLY….I CAN HEALING & COACHING ETHERIC ACADEMY ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ” είναι η προσφορά μίας σειράς υπηρεσιών ενδυνάμωσης, αυτογνωσίας και εξέλιξης με σκοπό την αναβάθμιση και διεύρυνση των προσωπικών ικανοτήτων των ατόμων με τελικό σκοπό την αναβάθμιση του βιοτικού, εκπαιδευτικού, αυτογνωσιακού και πνευματικού επιπέδου της ζωής σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων είναι η οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων, προσωπικών συνεδριών, ομιλιών, συνεργασιών και ταξιδιών με στόχο την ενδυνάμωση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων ατόμων και επαγγελματιών και την ανταλλαγή πολιτιστικών – πολιτισμικών γνώσεων και εθίμων. Μέσα από τη δράση της η “ACTUALLY….I CAN HEALING & COACHING ETHERIC ACADEMY ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ” επιθυμεί να προάγει την διαπολιτισμική ανταλλαγή ατόμων, προϊόντων και εθίμων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Είμαι η Αλεξάνδρα … ζω στην Αθήνα και εργάζομαι μέσω προσωπικών συνεδριών χρησιμοποιώντας την τεχνική του Εκκρεμούς, του Channeling , του Αγγελικού Ρεικι, της Ύπνωσης, της Ψυχοθεραπείας Gestalt και του Coaching. Παράλληλα, μέσω ομάδων διοργανώνω και διεξάγω ΑυτοΓνωσιακά σεμινάρια και retreats …
Χαράς … Συνειδητοποίησης … Απόλαυσης και Μαγευτικότητας … !
Είμαι η AiCAN και Είμαι εδώ για Εσάς … !

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

50,00 €
100,00 €

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ