Γιώργος Ανδρέου

Γιώργος Ανδρέου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Spiritual Life Coach | Master/Teacher Usui Reiki | Natural Healer | Hypnotherapist Practitioner | NLP Master Practitioner | Law of Attraction Master Coach

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Spiritual Life Coach, Natural Healer, Usui Master/Teacher Reiki,.
ΣΧΕΙΚΑ ΜΕ ΤΟ YOUR THERAPIST

LISTING (1)
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΣ ΜΟΥ
Ονομάζομαι Γιώργος Ανδρέου. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ελλάδα και Αγγλία.

Έχω δουλέψει πάνω από 21 χρόνια ως Financial Planner και Manager ως ελεύθερος επιχειρηματίας, με χρόνια εμπειρίας στο Real Estate, Financial Planning καθώς και στο MLM (Multilevel Marketing). Οι γνώσεις μου και πάνω απ’ όλα η εμπειρία μου, με ενέπνευσαν για την δημιουργία του Energy4Life – Creativiness due Networking.

Ως Life & Business Coach, Master NLP Practitioner και Nutural Healer (Master/Teacher Usui Reiki), έχω εστιάσει στην αναδείξει των προσωπικών δεξιοτήτων όσων θέλουν να συνεργαστούμε για την επίτευξη προσωπικών, οικογενειακων, επαγγελματικών και οικονομικών στόχων.

Η θεώρηση μου και η προσέγγιση στο Energy4Life είναι ολιστική και η μέθοδος εφαρμογής αποτελεσματική, για όσους ακολουθήσουν με πύρινη θέληση τα μονοπάτια της Επιτυχίας που θα ανοίξουμε μαζί με την καλύτερη καθοδήγηση και υποστήριξη.

Τελευταία μου συνεργασία είναι με τον Δάσκαλο και Coach μου, στο Holistic Result Coaching. Μαζί με τον Μανώλη Ισχάκη έχουμε ξεκινήσει μια όμορφη συνεργασία στο να περάσουμε στους ανθρώπους που μας επιλέγουν, να ζουν μια ζωή όπως την έχουν ονειρευτεί.

Μότο του που το έχω υιοθετήσει το «Ζήσε με Πάθος»!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEOS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

100,00 €
200,00 €

Map