Γιώργος Ανδρέου

Γιώργος Ανδρέου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Spiritual Life Coach | Master/Teacher Usui Reiki | Natural Healer | Hypnotherapist Practitioner | NLP Master Practitioner | Law of Attraction Master Coach

Average Reviews

Βιογραφικό

Spiritual Life Coach, Natural Healer, Usui Master/Teacher Reiki, Master NLP Practitioner.

Γειά σου, ονομάζομαι Γιώργος Ανδρέου. Είμαι Life Coach, Master NLP Practitioner, Spiritual Life Coach και Natural Healer.

Διαθέτω επιμορφώσεις και εξειδικεύσεις σε αρκετούς τομείς όπως, Life & Business Coach, NLP Master Practitioner, Cognitive behavior therapist, Usui Reiki master teacher, Hypnosis therapy.

Μότο μου είναι: "Ενέργεια για Ζωή!"

Λίγα λόγια για την πορεία μου:

Το 1993, σε ηλικία 19 ετών, ξεκίνησα παράλληλα με τις σπουδές μου, Διοίκηση Επιχειρήσεων, ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, στην Interamerican, Unit Manager και στην Συνέχεια Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων, έως το 2010.

Από το 2011 έως σήμερα, ως άνθρωπος του Agency, είμαι Unit Manager στην Ευρωπαϊκή Πίστη, μέλος της F.I.NE καθώς και συνεργάτης της @team Insurance Services.

Τo τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον μου έχει τραβήξει ο χώρος του Real Estate (Nova Real Estate), καθώς επίσης και ο ραγδαία εξελισσόμενος κλάδος του M.L.M., έχοντας συνεργασία με την LR Health & Beauty Systems από το 2013.

Παράλληλα, ως εκπαιδευτής, Life & Business Coach, σε συνεργασία με ιδρύματα (Younity Hellas, psycho-logic.gr) που απόκτησα γνώσεις πάνω στην αυτοβελτίωση, με σημαντικούς διακεκριμένους coaches (Μανώλης Ισχάκης), influencers, και θεραπευτές συνεργαζόμαστε και στόχος μας είναι να μεταφέρουμε τις γνώσεις αυτές και την εμπειρία μας σε ανθρώπους που τους ενδιαφέρει να πρωταγωνιστήσουν στον επαγγελματικό τους χώρο και να έχουν προσωπική και οικονομική Επιτυχία.

Δημιούργημα λόγω του ευρέως επαγγελματικού μου προσανατολισμού και της ευρύτατης κοινωνικής δικτύωσης που σκοπό έχουν την άριστη κάλυψη των βασικών αναγκών του πελάτη, είναι το Energy4Life – Creativiness due Networking – CDN® και το Energy4Life Learning Academy - ELA®.

Ενέργεια για Ζωή!
Γιώργος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEOS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

60,00 €
100,00 €

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ